lauantai 26. toukokuuta 2012

Herra ja rouva Luuranko sekä muita koru-uutuuksia

Halusin päivittää tänne ihanat koru-uutuuteni, joihin olen kovin ihastunut! Näiden riipusten cameolaattojen kuvat oli alunperin ihan yksivärisiä luonnonvalkoisia. Minä halusin niistä vanhan ja kuluneen näköisiä, vintage-henkisiä, ja kokeilin loihtia sitä ilmettä mustan maalin ja veden avulla, "maalipesulla". Näistä tuli kyllä oikein hienoja, niissä on nyt tyyliin sopivaa luonnetta! Käytin aika neutraalin värisiä helmiä, joten näistä tuli yhtenäisen näköinen kokoelma, vaikka en sellaista tarkoituksella tavoitellutkaan. En vain innostunut tällä kertaa sekoittamaan näihin mitään muita värejä, vaan halusin korostaa tällaista antiikkista ilmettä. Nämä korut on piakkoin tulossa myyntiin Facebookiin, ja sieltä löydät myös paljon muita cameo-riipuksiani ♥.

Tässäpä kauniit korut vaikkapa sydänystäville! ♥

Herra ♥ rouva Luuranko.
Nämä kehykset sai myös vähän antiikkisempaa ilmettä ohuella mustalla maalikerroksella.

Näissä naisissa on asennetta!

Näiden riipusten aiheet on selkeästi tatska-kulttuurin inspiroimia.

Regrets / Je ne regrette rien / See u on the other side.
Pienen tauskatutkimuksen ja päättelyn jälkeen selvisi, että 'je ne regrette rien' on ranskaa ja tarkoittaa mitä ilmeisimmin 'minä en kadu mitään'.

Maalasin tämän riipuksen kehyksen mustaksi ja sen jälkeen vielä lakkasin sen.  


2 kommenttia:

  1. Luurankopariskunta on aivan ihana! <3 Mun on varmaan pakko saada ainakin tuo silinteripäinen herrasmies joskus itelleni.

    VastaaPoista
  2. Hihii, kiitos! Se herrasmies on minunkin uusi suosikki, hän vaan on niin hyväntahtoisen ja sympaattisen näköinen :)

    VastaaPoista