maanantai 28. toukokuuta 2012

Kesäinen sunnuntai koti-Nivalassa ♥

Eilen sunnuntaina lähdimme aviomieheni kanssa yhteisen vapaapäivän kunniaksi Nivalaan minun perheeni luo kyläilemään! Pakkasin varalta kameran mukaan ja kerrankin se oli oikeaan aikaan matkassa! Monet kerrat joutuu harmittelemaan, kun ei oo tajunnut ottaa kameraa mukaan johonkin. Odotin ilolla, kun tiesin, että pääsen nyt ihastelemaan 7-vuotiaan pikkusiskoni Reetan vastavalmistunutta leikkimökkiä... ja olihan se mielettömän ihana! Leikkimökki on kokonaan meidän isän tekemä, hän on kyllä melkoinen taituri ♥. Vieläkö tuohon ympärille saadaan ruoho vihertämään ja vaikkapa muutamat kesäiset kukka-istutukset kuistin kaiteille, niin jopas kelpaa!

Isän taidonnäyte ♥

Reeta-pikkusisko (oik.) ja paras ystävä Maija kotileikkejä leikkimässä parvella. Sinne sekaan voisi haalia kasat peittoja ja paljon pehmeitä tyynyjä, niin kesäiset päiväunetkin maistuu.

Äidin ompelemat kirsikkaiset verhot ja pöytäliina ovat suloisia yksityiskohtia.

Tässä vielä kännykkäkamerakuvaa viime syksyltä, jolloin leikkimökin rakentaminen oli vasta aluillaan :)

♥ ♥ ♥ ♥ ♥

Ennen kotimatkallelähtöä kävimme mieheni kanssa kaksin käveleskelemässä Nivalan kotiseutumuseon Katvalan pihapiirissä. Se on ihan uskomattoman ihana paikka omassa pienessä rauhassaan, ympärillään metsää, teollisuusyrityksiä ja ammattikoulu. Silti kun pihaan astuu, tuntuu kuin siirtyisi toiseen maailmaan. Meidän hääkuvat otettiin myös Katvalan pihassa, joten se on senkin takia erityisen rakas paikka. Ikioma hirsitalo on vielä hakusessa, vähän ollaan keretty jo kauppaakin hieroa, mutta ainakin toistaiseksi vielä katsastellaan mahdollisia vaihtoehtoja. Mutta talonpoikaisromantiikkaa sen olla pitää! :)

Tällaisesta talosta meidän pikkuperheessä haaveillaan! Suuret on unelmat, vai mitä?

♥ Rakastan hirsiä!

Hurmaavaa!

Inspiroitumista ja onnentunnetta ♥

Kyllä minulle kelpaisi tällainen näkymä joka päivä, kun pikkuisäntä saisi mittailla omia maitaan! ♥

Halutaan ostaa: omaa rauhaa, mielenrauhaa ja miksei myös maailmanrauhaa! Tällaisessa miljöössä sitä pääsisi ainakin hyvin, hyvin lähelle.

Joten tällaisia terveisiä kesäisestä Nivalasta, käykäähän kaikki tutustumassa Katvalaan heinäkuussa, kun ovet rakennuksiin avataan yleisölle ja museoaarteita pääsee ihastelemaan! Sieltä löytyy jos minkälaisia hienouksia ja aarteita. Toivottavasti pääsen myös joku kaunis päivä kertomaan täällä unelmatalon löytymisestä ja sen jälkeen niitä kunnostuskuulumisia sitten riittääkin kyllästymiseen asti ;) Kuulemisiin!

2 kommenttia:

  1. Leikkimökki on kyllä kuin karkki :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) Tai kiitos kuuluu kyllä iskälle! Mutta ihana se on, täytyy varmaankin kesän aikana poiketa välillä leikkimässä!

      Poista