sunnuntai 13. toukokuuta 2012

Myyjäispäivä

Olipas mukavaa eilen avata kesän myyjäiskausi! Viimeksi joulun alla pääsin nauttimaan myyjäistunnelmasta, joten tottakai lähdin mukaan, kun minua pyydettiin Pyhäjärvellä eilen järjestetyille Voimavara-päiville myymään koruja ja muitakin tuotteitani. Olen tyytyväinen lopputulokseen, vaikka tapahtuma olikin erikoinen ja kävijöitä melko vähäsen.

Yleisesti ottaen myyjäisiin valmistautuminen alkaa jo edellisenä päivänä, kun kaikki tavarat pitää pakata valmiiksi ja miettiä, mitä kaikkea pitäisi ottaa mukaan. Itse myyjäispäivä alkaa aikaisella herätyksellä että kerkeää saada itsensä lähtövalmiiksi ja myyjäispaikalla kaiken laitettua ojennukseen. Aina ei voi etukäteen tietää, minkä verran tapahtumaan tulee kävijöitä, joten jokainen kerta on siltä osin aina yhtä jännittävä. Hyvissä myyjäisissä käy sellainen hulina, että vasta päivän päätteeksi huomaa, miten jano, nälkä ja vessahätä on jäänyt huomaamatta. Mukavinta on, kun saa tavata paljon uusia ihmisiä ja pääsee henkilökohtaisesti myymään, kertomaan tuotteistaan ja luomaan kontakteja. Tähän asti kaikki tapahtumat, joihin olen osallistunut, on olleet erittäin mukavia ja kaikki erilaisia, mikä lisää vaihtelua.

Tässä myyjäisterveiseni valokuvien muodossa!


4 kommenttia:

 1. Mielettömän hienoja tuotteita sulla! Et oo verkkokauppaa miettiny ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Pete! Kyllähän mä sitä oon kovasti miettiny ja haaveillu ja uskon, että se on jossain vaiheessa ihan toteutettavissakin, mutta tällä hetkellä vielä tuo koulu vie niin paljon aikaa, että en oo päässy haaveesta pidemmälle :) Lisäksi tarvisin jonkun, joka osais tehdä mulle toooosiii hienon nettikaupan!

   Poista
 2. Ihanaa miten kauniisti saat aina pöydän laitettua, varmasti ei keneltäkään jää sun korut huomaamatta! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti Heidi :) Itestä taas aina tuntuu, että se myyntipöytä on vaan yks sekamelska ;) Mutta näin yksittäisinä valokuvina ehkä enemmän edukseen, kuin kokonaisuutena!

   Poista