perjantai 18. toukokuuta 2012

Ihania laukkuja!

Sain vihdoin valmiiksi muutaman keskeneräisen käsilaukun, joiden valmistuminen on edennyt pikkuhiljaa aina sopivassa välissä. Opiskelen vaatetusartesaaniksi ja ompelen koulutöiden ohessa omia juttuja aina kun vain mahdollista. Näin tulee välitunnit ja ruokkikset käytettyä hyväksi. Jos koulu alkaa myöhemmin, saatan mennä aamusta jo aikaisemmin puuhastelemaan. Myöskin iltapäivän puolella päivät saattaa joskus venyä pitkiksi, kun innostun tekemään omia tuotteitani tai tilattuja asiakastöitä koululla.

Nämä käsilaukut on kaikki samaa mallia, ja olen itse suunnitellut ja kaavoittanut ne. Laukku suljetaan vetoketjulla, kantokahvat olen tehnyt puuhelmistä ja laukkua koristaa söpö rusetti sekä pitsi- ja samettinauha. Laukku on vuoritettu ja sisäpuolelta löytyy yksi sivutasku. Kaiken kruunaa tietysti nämä ihanat kankaat! ♥

Tämä kauhuelokuvien innoittama kangas ei ole varmastikaan kaikkien mieleen, mutta itse pidän siitä hirmu paljon ja se on ollut kyllä muutenkin todella suosittua! Siitä on tullut tehtyä jo aika monta kassia, joten en ole onneksi ainoa, kenen suosikkikangasta se on :)

Huomasin, että näissä kahdessa jälkimmäisestä käsilaukusta ilmenee oikein selvästi mun ihastuksen kohteet, eli muffinssit ja maatuskat! En voi vastustaa kankaita, joissa seikkailee maatuskat tai herkullisena houkuttelee muffinssit ja leivokset.


Tälläkin hetkellä mulla on aika monta laukkutilausta jonossa enkä malta odottaa, että tämä kouluvuosi tulee vihdoin päätökseen ja saan enemmän aikaa omien tuotteiden valmistukseen! Odottelen myös uusia ihania kankaita saapuvaksi tässä lähiaikoina, joten tekemistä kesäksi tulee kyllä riittämään :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti