lauantai 9. kesäkuuta 2012

Lomakuulumisia!

Tässä on nyt tasan viikko oltu kesälomalla, ja paljon kaikenlaista on tullut puuhasteltua. Viime viikon perjantaina heti kevätjuhlan jälkeen suuntasin pystyttämään omaa myyntipöytää Pyhis-infoon, joka on asuinpaikkakuntani Pyhäjärven infopiste näin kesäisin. Siellä myydään pyhäjärvisten käsityöläisten tuotteita ja paikkaa pyörittää paikalliset lukiolaiset. Oikein mukava tilaisuus minullekin saada omia tuotteita esiteltyä! Tämä on nyt toinen kesä, kun osallistun Pyhis-infon myyjäistoimintaan, joten toivotaan paljon kesälomalaisia vierailulle! :)

Tässä myyntipöytäni antia!

Heti ensimmäisenä lomapäivänä, viikko sitten lauantaina, me suuntasimme reissuun. Itse toivoin salaa, että oisin saanut edes pari päivää huilia kiireisen kouluvuoden päätteeksi, olla kotona ja pistää suursiivoukset pystyyn, mutta reissusta oltiin sovittu jo kuukausia sitten, joten se oli kyllä tiedossa. Näin me lähettiin sitten Helsinkiin. Minilomahan oli tottakai ihana, sain viettää aikaa pikkusiskojeni ja ystävieni kanssa ja tehdä kaikkea kivaa, mikä on nykyään vähän harvinaisempaa herkkua, kuten käydä elokuvissa ♥. Yksi päivä vierähti kesän ensimmäisiä mansikoita maistellen ja Korkeasaaressa kierrellen.

Tällainen kaunis paviljonki löytyi Korkeasaaresta ja kelpaisi kyllä minunkin puutarhaani! ♥

Helsingissä täytyi tottakai myös käydä läpi kaikki toivelistalla olevat kohteet, joita yleensä kertyy kun alkaa etukäteen suunnittelemaan reissua suurempaan kaupunkiin. Yksi näistä oli Nappitalo, jossa on uskomattomat valikoimat nappeja, nauhoja ja pitsejä, enemmän kuin muissa ompelutarvikeliikkeissä, joissa olen Suomessa käynyt. Nappitalossa minuun iski kuitenkin pihiys, ostin vain sen, mitä tarvitsin, ja päätin, että tällä kertaa heräteostokset jää muille. Aina ei tarvitse saada kaikkea itselle, vaan tällä kertaa pelkkä ihailu riitti.

Halusin myös päästä pitkästä aikaa käymään UFFissa, joita on Helsingissä monia, mutta Fredrikinkadun UFF on minun mieleeni siksi, että sieltä löytyy aivan ihana retro-osasto. Tässä pari fiilistelykuvaa sieltä:


Ihania retrokankaita ja vaatteita! Ainoo huono puoli on se, että UFF on aika kallis paikka :( Mutta lähti sieltä kuitenkin mukaan yksi Finlaysonin vanha pöytäliina, punainen ja kirsikkakuvioinen♥, sekä upea, jättisuuri venäläinen ruusu-huivi.


Haluan vielä kertoa yhdestä ihanasta paikasta, jossa poikkesimme kotimatkalla! Me ollaan mieheni Jasson kanssa jo monet kerrat Helsinkiin mentäessä haluttu pysähtyä Lahden kohalla Antiikkitukkuun. Se houkuttelee tien varressa ohi ajaessa, mutta koskaan meillä ei oo vielä ollut aikaa pysähtyä sinne. Nyt päätettiin jo lähtiessä, että käydään siellä sitten kotiinpaluumatkalla. Ja Antiikkitukku kyllä lunasti kaikki odotukset, suosittelen sitä kaikille ohikulkeville vanhoja huonekaluja rakastaville hörhöille ♥!

Kaksi kaunista kaappia, molemmat hyvin erilaisia. Oma maku kallistuu enemmän tuon ihanan talonpoikaisastiakaapin puolelle ♥.

Tämä superkaunis vaatekaappi ois ihan kauhiasti halunnut muuttaa meille mun mekkojen aarreaitaksi, mutta valitettavasti ei sattunut mukaan montaa ylimääräistä satasta ja peräkärryä, nyyh.

Kyllä Muumipapan muistelmat lentäisi kuin siivillä tässä kirjoitellen! :)

Ei vielä lähelläkään meidän unelmien antiikkipianoa, mutta kaunis kuitenkin.

Toivottavasti hyvin alkannut kesäloma tuo tullessaan vielä paljon yhtä antoisia seikkailuja! Kuulemisiin!

1 kommentti:

  1. Tervetuloa Antiikkitukkuun uudelleen... Eikä tarvii peräkärryäkään olla mukana, sillä voin tuoda tavarat teille kotia. Taas on tullut paljon uutta mielenkiintoista tavaraa!!

    VastaaPoista