torstai 5. heinäkuuta 2012

Ah, mikä postipaketti!

Eilen minua ilahdutettiin mitä ihanimmalla lahjoituksella! Sain viime viikolla yllättävän puhelun sedältäni, joka halusi naisystävänsä kanssa lähettää minulle mm. vanhoja kankaita, joita heille oli kertynyt. Tottakai olin heti innoissani asiasta ja jäin jännityksellä odottelemaan pakettia. Noh, eilen se saapui ja hädintuskinhan sen jaksoi edes kantaa kotiin :) Paketin avaamista seurasi riemunkiljahduksia useaan otteeseen!


Paketista löytyi melkein kaikkea mahdollista.. vanhoja retrokankaita ja -verhoja, yksi kaunis mekkokin, satoja ja satoja nappeja, vetoketjuja, saumurinlankoja, rakastamiani ruusukuvioisia mummohuiveja ja mielettömän ihania pitsiliinoja, joita oli paljon ♥! Paketissa on myös solkia, leveää kuminauhaa, nuppineuloja... kolmea erilaista nyplättyä pitsinauhaa metreittäin. Eli paljon kaikenlaista hyödyllistä ja ihanaa.


Aivan uskomatonta, että tällaisia ihania aarteita voi yhtäkkiä saada lahjaksi ilman mitään taka-ajatuksia noin hyväsydämisiltä sukulaisilta! :) Älkää te muutkaan hyvät ihmiset heittäkö niitä mummon vanhoja liinoja ja verhoja roskiin, sillä varmasti löytyy joku, joka saa niistä suurta iloa osakseen.


Kuinka sopivasti seuraava päivityskin tulee sisältämään hyvin pitsiliina-painotteista asiaa, joten pysykäähän kuulolla :) Touhukasta torstaita kaikille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti