lauantai 28. heinäkuuta 2012

London calling!

Hui kauhistus, vähän yli kaks viikkoa on kulunut, kun viimeksi kerkesin kirjoitella! Ihan kamalalta on kyllä tuntunut, kun ei oo riittänyt aikaa blogille... mutta joskus on vaan pakko aatella omaa jaksamistaan eikä kasata liikaa tekemättömiä asioita mielen päälle.

Viimeiset kaksi viikkoa on mennyt hyvin työntäyteisesti. Savo Vintage -reissu oli jymymenestys, ihmisiä oli liikenteessä ihan hurjan paljon ja koko messupäivä oli kaikin puolin superkiva! Kaiken lisäksi mun koruja lähti messujen ansiosta jälleenmyyntiin Jyväskylän Underground storeen, joten olen kyllä enemmän kuin tyytyväinen koko päivään :)

Savo Vintagea seurannut viikko hurahti Pyhäjärven elävän musiikin yhdistyksen St. Elmus ry:n hommissa. Meijän pieni kesäfestari Elmusrock järjestettiin kolmannen kerran ja kyllähän siinä aina tekemistä piisaa! Mulla meni festari-ilta lipunmyyntikopissa, mutta pääsin kuitenkin kattomaan ihanaa Jarkko Martikaista ja aina yhtä hauskaa Freak Kitcheniä ♥ Kaikista parasta kuitenki oli se, että sain monen päivän ajan nauttia ihanien ystävieni seurasta, sitä ei korvaa mikään!

Nyt ois sitten luvassa vihdoin kunnon lomailua tälle kesälle! Huomenna aikaisin aamulla lähdetään viiden päivän reissuun Lontooseen ja mulla on matkaseurana ihana aviomies Jasso, pikkuveli Anssi ja hyvä ystävä Juho ♥ Tähän reissuun meidän innoitti Eddie Vedder, Pearl Jamin uskomattoman ihana laulaja. Ostimme Jasson kanssa liput hänen soolokeikalleen jo kuukausia sitten ja silloin varmistui koko reissu.


 On kyllä ihanaa päästä vähäksi aikaa muihin maisemiin ja vielä ihan parhaassa seurassa! Pieni miinus on ehkä juuri tällä hetkellä käynnissä olevat kesäolympialaiset, jotka sattuu just samaan ajankohtaan, mutta jospa me ei anneta sen häiritä :) Siellä vaan sattuu nyt olemaan aika monta muutakin turistia.

Mutta minäpäs palaan asiaan kun kotiudun ja toivon mukaan olen uusia ihania kokemuksia rikkaampi! Tässä vielä musamaistiaisia iki-ihanalta Eddie Vedderiltä ♥Ei kommentteja:

Lähetä kommentti