maanantai 2. heinäkuuta 2012

Savo Vintageen valmistautuen!

Osallistuin myyjänä viime kesän Savo Vintage -messuille, jotka järjestettiin silloin ihan ensimmäisen kerran Pieksämäellä Big Wheels -harrasteajoneuvotapahtuman ohessa. Nämä messut oli ihan huiput! Paras myyntipäivä ikinä ja paikka kuhisi kauniita fiftari-henkisiä ihmisiä ja uskomattoman hienoja jenkkiautoja ♥. Vau! Toki siellä olisi ollut vaikka minkälaista aarretta myynnissäkin, mutta koko päivän piti niin kiirettä oman myyntipöydän takana, etten kerennyt kiertelemään ja säästin rahani.


Päätin jo viime kesänä, että jos nämä messut järjestetään uudelleen, niin haluan ehdottomasti osallistua! Niinpä pistin myyntipöytähakemusta menemään heti, kun pöytävuokraaminen alkoi. Odottaminen oli jälleen jännittävää ja välillä meni jo uskokin, että ei kai ne nyt meikäläistä huoli sinne toistamiseen. Kun sain viimein sähköpostia, jossa varmistettiin messupaikka, olin enemmän kuin innoissani! Jee, tästä tapahtumasta tulee kesän odotetuin!

♥   ♥   ♥   ♥   ♥

Tässä yhteydessä voisinkin esitellä mun uudet puulaatikot, joita ajattelin käyttää myyntitapahtumissa, ja ne pääseekin käyttöön Pyhäjärven Kihupäivillä ennen Savo Vintagea. Etsintäkuulutin Facebookin kirppis-sivuilla vanhoja puisia kultasepänliikkeen korurasioita, joissa on lasinen kansi ja samettiset välit sormuksille. En saanut vastauksia, joten päätin tehdä sellaisen itse. Tämän puurasian ostin jo aikoja sitten Prismasta itselleni korurasiaksi, mutta en ollut kerennyt tehdä siitä sellaista. Nyt se sitten pääsi vihdoin käyttöön, kun tarvitsin sormuksille hyvän myyntialustan.

Kuvasta näkee lopputuloksen lisäksi millainen laatikko oli alunperin.

Nämä seuraavat vanhat puulaatikot tuunasin lakkaamalla jokaisen pohjaan jotain kivaa; kaunista arkartelukartonkia ja lehtileikkeitä vanhoista aikakausilehdistä. Kaksiosainen laatikko on ostettu antiikkimessuilta ja kaksi muuta tilasin Patinaputiikista. Pitkän ja kapean mallinen laatikko on vanhasta ompelukoneesta peräisin ♥Valmiina kesän mukaviin tapahtumiin!

2 kommenttia:

  1. mikä päivä olet pyhäjärven tapahtumassa? :)

    VastaaPoista
  2. Oon Kihupäivillä perjantaina 6.7. koko päivän ja lauantaina 7.7. vain aamusta. Oon lauantaina menossa ystävien häihin Pyhäjärvellä, joten äiti ja pikkusisko tulee loppupäiväksi myyntipöydän taakse tuuraamaan. Tervetuloa moikkaamaan! :)

    VastaaPoista