perjantai 17. elokuuta 2012

Ah mikä astiakaappi!

Tämä kaappikaunotar muutti meille jo heinäkuun puolen välin paikkeilla. Se oli ensimmäisen viikon ajan parvekkeella pienen kunnostuksen ja ehostuksen alla, jonka jälkeen riskit miehet kantoi sen sisään omalle paikalleen :) Nyt onkin jo kerenny aikaa vierähtää, kun sain vihdoin kaapin tänne muidenkin ihasteltavaksi! Ainainen kiire, tapahtumat, reissut, koulun aloitus... ei mulla kyllä varmaan tuu ikinä olemaan niin paljon aikaa tälle blogille, kuin haluaisin, mutta näillä mennään!


Kaappi sai osakseen hyvin perusteellisen puhdistuksen, vähän hiomista ja lakkaamista, sekä herkkuvärejä sisäpuolelle. Me maalattiin kaappi sisäpuolelta vanhoilla seinämaalien jämillä, joita on käytetty myös keittiön tuoleihin ja tietokonepöytään, joten meidän kodin runsas värimaailma on edes osittain yhtenäinen ;)


Loput maatuska-nupit pääsi astiakaapin uusiksi vetimiksi, tai no jäi mulle vielä yksi yksinäinen kappale. Saas nähdä mihin se aikanaan päätyy, mutta eiköhän sillekin ole joku oikein hyvä paikka jossain.


Ihanat Polkka Jam -postikortit pääsi vihdoin tauluiksi. Ostin ne jo alkuvuodesta Jyväskylän käsityömessuilta, ja oon sitten vain odotellut inspiraatiota, että mihin saisin ne mahdutettua meillä :) Vanha, kulunut kaappi on siitäkin just hyvä, että sen kylkeen uskaltaa naputella pieniä naulojakin, eikä kirpaise yhtään!


Vähän suuremmassa talossa kaapin ovet voisi mahtuakin olemaan aina auki, niin nätti sisältö ilahduttaisi koko ajan, mutta meillä se ei oo nyt mahdollista. Ehkä joskus, suuressa tuvassa...


Kaapissa oli valmiina metallikoukkuja, jotka maalasin myös vaaleanpunaiseksi, sillä ne oli osittain aika ruosteisia. Koukuissa on varmaan myös ennen vanhaan pidetty kuppeja ja kippoja ♥


Löysin tuon ihanan Lumikki-paperinuken myöskin Jyväskylän käsityömessuilta ja se on odotellut, että löytäisin tarpeeksi suuret, kauniit kehykset sille. Nyt se saa olla kaapin koristeena kehyksiä odotellen. Mulla ja Riina-pikkusiskolla oli tällaiset just samanlaiset paperinuket pienenä! Näitä löytyy Ruusunen, Lumikki ja Tuhkimo, enkä nyt muista mitkä meillä oli. Muistan kuitenkin, miten me saatiin nämä paperinuket, kun lähdettiin isän ja äitin kanssa lomareissuun Lappiin. Siellä me sitten leikittiin näillä ekan kerran, Lapin maisemissa ♥


Vihreä Grapponia-lasikulho on Olga-mummun perintöä ♥ Kulholla on paljon tunnearvoa ja se tulee säilymään mulla aina tärkeänä aarteena. Mummua lämmöllä muistellen! ♥

6 kommenttia:

 1. Mikä super-söpö ihanuus :)

  VastaaPoista
 2. Suorastaan herkullinen kaappi :)

  VastaaPoista
 3. Oi kiitos! Se on kyllä aarre ♥

  VastaaPoista
 4. voi heini voi heini!! sul on kyl ihan sairaan kiva blogi ja nää kaikki mitä oot tehny ja tää kaappi. wow... hyvä serkkuu!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ihana Johannes! :) Tää bloggaaminen on ollu kyllä sairaan kivaa, mut on mulla vielä piiiiitkä matka siihen suosioon, mikä sulla on :D Kaikista mukavinta tätä onki tehä ihan omaks iloksi.

   Poista