keskiviikko 5. syyskuuta 2012

Nopsat kuulumiset!

Halusin tulla edes pikaisesti päivittelemään kuulumisia, kun näyttää taas olevan niin kiireinen viikko. Käsityömessuille lähtö lähenee ja nyt on ihan hyvät fiilikset, sillä oon saanut aika paljon uusia koruja valmiiksi ja ompelutöitäkin ihan hyvälle alulle. En mää enää pelkää, että mun tarttee sinne tyhjin käsin lähteä! :) Onneksi on vielä kuukausi aikaa valmistautua.

Uusiin, valmistuneisiin koruihin kuuluu korviksia, riipuksia, sormuksia ja rintakoruja. Oon vihdoin tehnyt jonkin verran riipuksia myös miehille ja pojille, mutta en osaa kyllä yhtään sannoo, millon kerkeän pistää ne nettiin. Mutta nämä uudet sormukset ja rintakorut löytyy jo täältä!

Huomenna alkais sitten vihdoin se kauan odotettu yrittäjäkoulutus, jeiii! :) Tai no, huomenna on vasta infotilaisuus, mutta oon joo siitä ihan innoissani ja jännittynyt. Ihan huippua kun täällä alkaa viimein just mulle sopiva kurssi, jossa on opetusta vain yhtenä iltana viikossa. Oon joutunut ohittamaan muutamat kurssit, joissa ois opetusta joka arkipäivä, ja sehän mulle ei passaa, kun oon koulussa jo muutenki. Onneksi meillä oli viime keväänä yritystietoa, niin tiiän jo vähän mihin oon ryhtymässä :) Että sitä liiketoimintasuunnitelmaa laadin varmaan vielä unissanikin!

Vielä unelmataloasiaa.... ♥ Tällä viikolla saamme tietää, että hyväksyvätkö myyjät meijän tarjouksen. Ollaan käyty neuvotteluja myyntihinnasta ja talon vapautumisen ajankohdasta ja toivon mukaan seuraavat uutiset ois meijän kannalta onnellisia! Kyllähän täällä ollaan ku kuumilla kivillä ja jännitetään, millon puhelin soi. Oon niin kiitollinen, että mun päivät on täynnä puuhaa, sillä muuten tulisin ihan hulluksi :)

Tämmösiä meille, hyvää yötä! Ja vielä huominen aikaa osallistua Korurasian aarteet -korvisarvontaan. Lykkyä tykö.2 kommenttia:

  1. Noi pääkallo cameot on kyllä niin hienoja! Saanko kysyä miten ne on tehty? Siis itsekö sä oot sen pääkallon tehny.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi kiitos! Ja saa kysyä :) Tilaan nuo laatat ihan valmiina, eli en muotoile niitä itse. Noita kehyksiä oon piristänyt ihanilla väreillä maalaamalla ja siinä on vielä lakkakerros päällä suojana. Sitten tuo laatta on lopuksi liimattu kehykseen superkestävällä liimalla! Sellainen tekoprosessi näissä :)

      Poista