maanantai 24. syyskuuta 2012

Oma (tuleva) koti kullan kallis!

Mulla on nyt vihdoin iloisia talouutisia! Voin jo ihan varmoin mielin kertoa, että meidän talokaupat on varmistunu, eilen allekirjoitettiin kauppakirjat ja tänään maksettiin käsiraha kohteesta! JEEEE! Me ollaan kyllä ihan hurjan onnellisia ♥ ♥ ♥ Nyt täytyy malttaa noin kolme kuukautta odotella, että päästään hoitamaan kauppa loppuun. Tammikuussa talo vapautuu ja silloin maksetaan loput kauppahinnasta ja saadaan avaimet käteen. Eli periaatteessa talo, vai pitäskö sanoa tila, sillä siihen kuuluu myös piharakennuksia ja maata, kuuluu nyt vielä osittain myös myyjille. Mutta he on onneksi ihan kauhian mukavia eikä tunnu yhtään ärsyttävältä joutua odottelemaan.

Mulla on jouluun asti nyt tosi kiireistä, että valmistun ajoissa, joten loput kouluhommat teettää työtä. Oon oikeastaan todella onnellinen, että tähän samaan syssyyn ei tartte alkaa nyt muuttoa hoitamaan. Tammikuu on aivan täydellinen ajakohta, sillä silloin mun ei tartte enää kulkea koulussa, vaan saan keskittyä muuton valmisteluun, tavaroiden pakkaamiseen ja uuden kodin pieniin remonttitöihin.

Tässä muutama kuvamaistiainen ihanasta kotikolosta, joka on jo nyt meille hirmu rakas. Koska siellä asuu vielä myyjät, vähän pistää omassatunnossa laittaa kuvia tänne, mutta uskon ettei he pahastuis.

♥   ♥   ♥
 
♥   ♥   ♥

Torstaina alkaa yrittäjäkoulutus, vihdoin! Ihan huippua startata se, niin nämä yrittäjyysasiat saa vihdoin uuden ulottuvuuden ja menee suuren harppauksen eteenpäin. Seinäjoen käsityömessut lähestyy myös, ne on jo ensi viikolla! Hui hui, jännittää :) Siitä tulee varmasti rankka viikonloppu, kun on kolme päivää täyttä messuhulinaa tiedossa. Sittepä sitä tietää mihin on ryhtynyt! Kyllä mää oon ainakin tykänny käydä isoilla käsityömessuilla ite asiakkaana, ja aina halunnut päästä sinne myymään, joten toivon mukaan siitä kehkeytyy nyt kiva perinne joka vuodelle.

Kouluhommatkin on hyvällä mallilla, joten tuntuu aika kivalta olla nyt näinkin stressittömänä ;) Viime viikolla katsottiin opettajan kanssa mun opintoja, eikä enää paljoa puutu. Oon hyvin luottavainen, että saan kaiken valmiiksi jouluun mennessä ja ammattilaisen paperit käteen, mahtavaa! Tällä hetkellä teen ihanalle asiakkaalleni hääpukua, ja se on kyllä kivvaa :) Puvusta tulee persoonallinen, ja siihen tulee uuden satiinin lisäksi kierrätyspitsiä. Ootan kyllä, että pääsen julkaisemaan siitä kuvia, kunhan se valmistuu ja häät on pidetty.

Ihanaa viikkoa kaikille ja lämpimät tervetuloa-toivotukset uusille lukijoille! Ja terveisiä tasapuolisesti myös kaikille vanhoillekin, sillä en oo vielä ees kerennyt kiittää ja ihastella, miten kiva on seurata kun lukijamäärä kasvaa ♥

terkuin Heini


4 kommenttia:

 1. Nyt uskaltaudun sanomaan, että onpa ihana talo :) Nyt on sitten punainen tupa, mutta onkos sitä pottumaatakin siellä ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Se on kyllä superihana ♥ Pottumaa ei taida olla tällä hetkellä elossa, mutta on sille ainakin paikka valmiina :) Marjapensaat onneksi löytyy.

   Poista
 2. Ihana talo! Kyllä tuolla kelpaa asustella :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! ♥ Kyllä varmasti kelpaa, kunhan päästään asustelemaan :) Siihen asti täytyy malttaa odotella ja nähdä vaan unia uudessa kodissa asumisesta, niinku minä melkein joka yö viime aikoina :D

   Poista