keskiviikko 10. lokakuuta 2012

2500 käyntikorttia...

Mulla oli tarkotus jo kaaauuuan sitten tilata itelleni uusia käyntikortteja messuja varten, eli olla hyvissä ajoin liikkeellä asian kanssa. Pah! Reilu viikko ennen Seinäjoen käsityömessuja havahduin, että vieläköhän kerkeäisin tilata ne... Koko käyntikortin tekeminen vei pari päivää, kun en osannut päättää, millaisen siitä haluaisin, vaan jahkailin asian kanssa.

Kauhean vaikeaa oli myös päättää, että minkä verran mun pitäisi niitä ostaa. Jos messuja mainostetaan, että siellä käy keskimäärin 20 000 ihmistä, niin koitappa siinä sitten päätellä, että kuinka moni saattaa ottaa juuri mun käyntikortin ohimennessä. Päädyin sitten 2500 kappaleeseen, sillä hintaerot oli ihan olemattomia. Jos tuhannen kappaleen erään lisäsi tyyliin yhden euron, niin saikin yhtäkkiä 2500 kappaletta. Lopulta sain tilattua kortit Printwhatilta neljä arkipäivää ennen messujen alkua, ja korttien toimitusajaksi luvattiin, että niiden pitäis saapua juuri torstaina, kun meillä oli aikomus lähtä Seinäjoelle. Eli hyvin jännittäväksi siis meni :)

Joka päivä piti käydä seurantakoodilla tarkistamassa, että missäpäin maailmaa paketti on tulossa. Paketin piti tulla torstaina kotiovelle, mutta sitä ei näkynyt ja meijän piti lähtä matkaan. Mun mies soitti kuljetusfirmaan ja sai sovittua, että paketti toimitetaan Seinäjoelle hotelliin. Melko hyvää palvelua! Käyntikortit toimitettiin perjantaina hotellille, joten me saatiin ne käyttöön messuille lauantaina. Onneksi otin riskin ja tilasin, sillä niitä meni kyllä todella hyvin parissa päivässä. No eihän niitä nyt missään nimessä mennyt sitä kahtatuhattaviittäsataa(!!!) kappaletta, mutta se ei haittaa. En todellakaan maksanut korteista paljoa, ja nyt mulla on niitä reilusti tulevia tapahtumia varten.Mää muuten keksin sen yhen asian, joku mua jäi harmittamaan messuissa :) Noh, myin MELKEIN korujani Anu Harkille! Hän ois halunnut ostaa rintakorun ja korvikset, mutta hänellä ei ollut käteistä eikä mulle voinut maksaa kortilla. Seinäjoki Areenalla ei oo valitettavasti pankkiautomaattia. Anu Harkki aikoi käydä kyselemässä, että saako hän jostain höylättyä rahaa, mutta valitettavasti häntä ei enää sen erän perästä näkyny :( Ois ollu aivan huippua, että hänellä olis ollu mun korujani käytössä, mutta valitettavasti se meni huti.. Höh!

4 kommenttia:

 1. Jos mä olisin sä niin varmaan kaivelisin jostain Anun yhteystiedot ja lähettäisin hälle lahjaksi ne korut, harmittais niin kovin :D. Taloudellisesti kannattavaa - eh - no ei ehkä, mutta peeärrää ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu eipä siinä tulis kyllä juuri minkäänlaista taloudellista tappiota, eli se ei haittais ollenkaan. En vaan tiiä saanko aikaiseksi kaivella niitä yhteystietoja, kun ei tuntunut ainakaan vielä kovin helpolla löytyvän. Itseni tuntien veikkaan, että tää asia jää aika äkkiä unholaan :)

   Poista
 2. Todella hienon käyntikortin olit saanut aikaiseksi. Juurikin sellainen itsellä tästä tietokoneen vierestä löytyy ja sitä kautta osasin lähteä googlettamaan ja etsimään lisää tietoa. Kävin Seinäjoen käsityömessuilla ja ihastuin kaikkiin niihin ihaniin koruihin! Korvikset ostin ja käytetty on :D Aivan ihanat ja persoonalliset!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heippa, ja tervetuloa uudeksi lukijaksi! :) Kiva kuulla että korvikset on päässeet käyttöön ja olleet noin mieluisat, kiitos sinulle :) Illan piristys tämä ihana viesti!

   Poista