sunnuntai 21. lokakuuta 2012

Keskeneräiset kummittelee...

Syysloma ♥ Ai että sitä onkin odotettu! Nyt se on täällä vihdoin, koko ensi viikon :) En ole suunnitellut itelleni yhtään mitään ohjelmaa, enkä asettanut odotuksia siitä, mitä kaikkea pitäisi keretä tehdä. Kiva tunne! Ehkä sen takia pystyin nyt vihdoin ja viimein innostumaan muutamasta virkkaus/neuletyöstä, jotka on olleet kesken nolot kaksi (!!!) vuotta...

Toinen työ on virkattu peitto isöäidinneliöistä, jonka neliöt on ootelleen aika lailla sen kaksi vuotta, että kerkeäisin kasata niistä peiton. Valmiita neliöitä on jotakin reilu 90 kappaletta, joten nyt viimein ajattelin ottaa aikaa peiton valmistamiseen ja katella samalla vaikka hyviä elokuvia. Ihanaa! Kauheeta miten aika meneekin noin nopeasti...


Toinen keskeneräinen työ on pitsineulesäärystimet meijän äitille. Oon tehnyt jo yhden valmiiksi ja toinen kappale jäi kesken myöskin kohta kaksi vuotta sitten. Sori äiti!!! :) Kyllä ne valmistuu! Siitä onki aikaa, kun oon viimeksi ottanu puikot käteen. En oo kerennyt neuloa mitään pitkään aikaan, joten se on nyt oikein tervetullutta hermolepoa.

Ihanaa syyslomaa kaikille, joilla on siihen mahdollisuus!

terkuin Heini

2 kommenttia:

 1. Oon haaveillu kauan isoäidinneliöpeitosta, ja tuuminut värejä. Sulla tuo turkoosin kehystämä pinkki-oranssi-keltainen-vaaleanpunainen neliö on aivan herkkupala :D -Siinä vois olla värit minunki peittoon.

  -Lissu

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Just eilen illalla taas kasasin peittoa vähän eteenpäin ja ajattelin, että "voi kamala, miten mää oonkin tehnyt näin paljon erivärisiä tilkkuja!" Mutta kyllä siitä nätti tulee :) Peiton taustaväriksi tulee musta, joten se kruunaa kaiken.

   Poista