sunnuntai 14. lokakuuta 2012

Löhöviikonloppu

Flunssa on helliny tunnollista sairastajaa täällä koko viikonlopun. Oisin toki etukäteen kuvitellut tekeväni kaikkia kivoja kotihommia viikonlopun ajan, mutta toisin kävi. Ei sitä varmaan koskaan opi odottamasta liikoja tuolta jokaviikoiselta minilomalta, jota viikonlopuksi kutsutaan. Mulla on tapana asettaa vähän liian kovat odotukset sille, mitä kaikkea kerkeän viikonloppuna saada aikaiseksi.

Onneksi nyt osasin nauttia tästä lepäämisestä ja oleskelusta :) Kuumaa mustaviinimarjamehua ja kynttilöitä on suurkulutettu parissa päivässä oikein urakalla. Lempparijoululaulut (Frank Sinatra, Michael Bublé, Bing Crosby, Elvis ja Josh Groban) on saanu luoda rauhallista tunnelmaa, kun oon vaan makoillut sohvalla peiton alla ja haaveillut ♥.

Oon elellyt haaveissani jo ihan meidän uudessa kodissa. Oli kivvaa oikein ajan kanssa suunnitella pohjapiirrokseen piirrellen, että mikä huonekalu sopis mihinkin paikkaan. Mietiskelin, mitä pikkuremonttia mihinkin huoneeseen oli aikomusta tehdä ja laskeskelin tapettien menekkiä. Tapetit on aikalailla päätetty, mutta oman työhuoneeni kohtalo on vielä vähän auki. Enkä aatellutkaan pitää vielä mitään kiirettä, vaan päätös syntyy kyllä ajan kanssa.

Ihana mieheni lupasi jo aikoja sitten, että saan tilata Pip Studio -tapettia makuuhuoneeseen, ja nyt sitten tein tilauksen juuri äsken Tampereen Seinäruususta. Tilaus tulee postikuluitta eikä Pip Studion tapetit nyt niin kalliita olekaan, kun alunperin ajattelin. Hoksasin jossain vaiheessa, että meillä on nytkin saman hintaista tapettia mun työhuoneessa, enkä silloinkaan kyseenalaistanut hintaa, kun halusin juuri sen tapetin ihan välttämättä. Ja toki siinäkin säästää, kun aikomuksena ei oo tapetoida tosiaankaan kaikkia seiniä.

Ihanat tunnelmakuvat on lainattu Seinäruusun sivuilta.

Tätä ihanaa sinistä tapettia on nyt tulossa meidän makkariin ♥. Rakastuin siihen eniten jo ekalla kerralla, kun näin kaikki herkut Pip Studion tapetit, joita on tarjolla paljon enemmänkin. Tuo sininen on vaan semmonen ihanuus, jota on pitäny palata aina uudestaan ja uudestaan ihailemaan. Toivottavasti se on luonnossa yhtä kaunista!

Nyt vielä takas sohvalle löhöilemään leffan pariin, niin jaksaa huomenna olla reippaana koulussa. Mulla tulee tällaisen flunssan mukana aina haju- ja makuaistin menetys, joten siltä kantilta tää on ollut oikein tympiää, kun ei ruoka maistu. Aion kuitenkin yrittää iltapalailla nyt. Heippa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti