torstai 4. lokakuuta 2012

Seinäjoen käsityömessut, täältä tullaan!

Täällä istuskelen Sokos Hotellissa Seinäjoella erittäin kylmässä hotellihuoneessa, hrrr... Mutta ei se mittää! Huomenna starttaa kauan odotetut käsityömessut! Varasin myyntipaikan jo keväällä, joten onhan tätä saanut innolla jo odotellakin :) Tänään käytiin Jasson kanssa laittelemassa myyntipöytää valmiiksi ja näytti kyllä niin kivalta jo joka puolella, kun osastoja oli valmiina ja kaikenlaista ihanaa joka suunnassa, mihin päätä käänsi.

Me ollaan oltu koko päivä kyllä innoissamme tästä pienestä "lomasta", vaikka aika työntäyteinen se onkin. Mutta tämä on joka tapauksessa sitä kivaa työtä! Mukavaa oli päästä vähän toisiin maisemiin, on sellainen olo kuin ois turistina ulkomailla :) Vaikka messupäivät on varmasti uuvuttavia ihmispaljouden ja sen kaiken hulinan ansiosta, niin silti uskon että tästä tullee ihan älyttömän kivaa :) Illaksi onkin ihanaa rojahtaa hotellin sänkyyn ja löhöillä ihan luvan kanssa tekemättä mitään. Kotona en varmaan sellaiseen pystyisi :)

Nyt nukkumaan ja huomenna lisää kuulumisia! Hyvät yöt!

Me mennään messuille, jee!

Tahdon uuteen kotiin!

Minä olen nätein.. -eipäs kun minä!

Huomenna pääsemme kaikkien ihailtavaksi, o-ou!

2 kommenttia:

  1. Varmasti sun työt pääsee kunnolla esille Seinäjoella :) Näät on jotain sellasta,ettei omassa villeisämmäsäkään (kirjotinkohan nyt tuon sanan oikein :D?) unelmisa ossaa ees kuvitella!
    T: Niiiin fani

    VastaaPoista
  2. Hihii, kiitos! :D Messut oli kyllä huiput ja oli tosi kivvaa! Mukavaa jos ees muutaman uuden tykkääjän sai sieltä, niin oon tyytyväinen :) Ehottomasti lissää samanlaisia messuviikonloppuja, kiitos!

    VastaaPoista