tiistai 20. marraskuuta 2012

I ♥ Pip Studio

Kaikki lähti teekannusta ja ihanasta kaupasta Oulussa, nimeltään Colore ♥. Kävin siellä viimeksi kohta kaksi vuotta sitten, ja mun oli ihan pakko ostaa maailman söpöin teekannu. Silloin mulle valkeni, mikä ihana merkki on Pip Studio! Ja nyt sain kannulle kaverit sokerikosta ja kermakosta, kun Coloren verkkokaupassa oli kaksi viikkoa sitten kaikki tuotteet -20% alennuksella. Nämä on maailman suloisimmat astiat pieneen teehetkeen kullan kanssa!

♥ Love birds ♥

Teen kyytipojaksi valmistin huippusalaisella reseptillä (valmiilla Sunnuntai Cookiemix -seoksella) suklaakaurakeksejä, joiden seassa oli valkosuklaapaloja ja kaverina vaniljajäätelöä. Kiitos Emmi ja Atte hyvästä "salaisesta" reseptistä ;)

Myös meijän uuteen kotiin tuleva Pip Studio -tapetti, josta jo aikasemmin vähän kirjoittelin, on saapunut. Se on kyllä maailman ihaninta! Mun oli aivan pakko jo vähän mallata sitä seinää vasten makuuhuoneessa :D Hyvältä näyttää! Myös miehenpuoliskoni tykkäsi kovasti, joten samoilla linjoilla ollaan vielä, eikä sisustusasioista tarvitse kinata! ;)

♥  ♥  ♥  ♥  ♥

Kokeilin tapettia nykyisen makuuhuoneen seinään ihan vain maalarinteipin avulla, eli seinästä ei suinkaan ole tulossa näin villiä :)

Voisin vähän veikata, että nämä ei oo ainoat Pip Studio -jutut, mitä meijän kodissa tulee olemaan :) Coloren sivuilla näytti olevan esimerkiksi hirmu suloisia pussilakanasettejä, joita on tulossa myyntiin. Jatkanpa niistä haaveilua, ja palaan sen asian pariin, mitä mun nytkin pitäisi oikeasti tehdä, eli viimeistellä mun Liikeidean kartoitus -tehtävä yrittäjäkurssille. Heippa!

4 kommenttia:

 1. Ihania ostoksia! Ja tuo tapetti on myös tosi kaunis! Mä saan pian noita samaisia tapetteja, mutta pienempiä paloja vain, saas nähdä mitä niistä keksisin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niitä kaikkia tapetteja ois kyllä ihanaa tilata askartelutarpeisiin :) Keksit varmasti monenlaista mukavaa, kun ne vaan on niin inspiroivia!

   Poista
 2. Voi että Heini:) En tiedä, mikä on se taika, jolla yhdistelet väreja. Yleensä kartan kovasti edes katsoa kirkkaita värejä(kuten meitin kodista olet varmaan huomannut), mutta näissä sinun kuvissa ja kodissanne värit on kuin se piste iin päällä. Hirveän herkullista, hyvällä maulla!

  -Pirjo

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heippa Pirjo ♥
   Kiitoskiitos! Kai se on joku luontainen kyky nähdä, että mikä passaa minkäkin kanssa. Mutta ainahan nää on makuasioita, toinen tykkää jostakin väriyhdistelmistä ja toinen ei sitte niin millään :) Ja pääasia, että oma koti on sellainen, missä viihtyy, oli siellä sitten kirkkaita tai rauhallisen harmoonisia värejä.

   Poista