torstai 13. joulukuuta 2012

Ai tätä ihanaa arkea!

Voi, joka päivä vihlasee sydämestä, kun ajattelen tätä laiminlyötyä blogi-parkaa! ♥ Päivät vaan kuluu niin nopeasti kaikkien pakollisten juttujen parissa, että monista kivoista asioista pitää sitten karsia. Mutta on tämä kaikki tulevaan jouluun ja koulusta valmistumiseen liittyvä kiire kyllä ihanaa :)

En oo muistanut päivittää blogiin sen 20€:n arvoisen Korurasian aarteet -lahjakortin voittajaa, anteeksi kamalasti! Arvontahan oli Facebook-sivun ja blogin kesken yhteinen, ja voitto meni Eveliina Ruotoistenmäelle, joka lunasti koko rahan edestä itselleen uusia korviksia :) Onnea vielä hänelle! Ja kiitos teille kaikille ihanille, jotka osallistuitte arvontaan täällä blogin puolella ♥.


Viime torstaina mulla oli ensimmäinen näyttö yrittäjän ammattitutkinnosta, ja hyvinhän se meni, vaikka pitikin jännittää etukäteen :) Ihanan huojentuneena lähin sieltä kotiin, ja en ole kerenny ees miettiä sen erän perästä koko asiaa, joten siitä jo tiiän että mikään ei jääny kaivelemaan. Esittelin oman liikeidean kartoitukseni ja sitten keskustelimme siitä kolmen näytön arvioijan kanssa. He kyselivät kaikenlaista ja koko tilanne oli oikein mukavan rento ja ne hyvät keskustelut auttaa mua varmasti jatkossa.

No mutta eihän niitä tuommosia malta nyt miettiä, kun joululoma lähenee kovaa vauhtia! Viikon päästä perjantaina on joulujuhla ja sitten saa vähän aikaa lomailla ♥. Sitä ennen meillä on koululla ihanat joulumyyjäiset tänä lauantaina (15.12.) ja on kyllä kiva päästä sinne myymään. Toivottavasti saadaan paljon kävijöitä, kun luvassa on niin hienoja käsitöitä, jouluista livemusiikkia ja herkulliset joulukahvilan antimet.


Tämä iki-ihana ja mulle niin rakas joulukalenteri on muuten kans ostettu meijän koulun joulumyyjäisistä, mutta parikymmentä vuotta sitten, tarkempaa aikaa en tiiä. Tämä on ollu meillä kauan, muistan sen jo lapsuudesta. Nivalan käsi- ja taideteollisuuskoulu taisi olla silloin naiskotiteollisuuskoulu, jos en ihan väärin muista. Sain tämän itelleni pari vuotta sitten, kun pyysin nätisti äitiltä ♥

Nautiskelkaahan joulutunnelmasta!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti