sunnuntai 2. joulukuuta 2012

Joulumyyjäisiä!

Ihana joulukuu on startattu ja samalla joulumyyjäisten kausi! Eilen vein tuotteitani Pyhäjärven kirjastoon, jossa on jälleen tänä vuonna käsityöläisten myyntinäyttely. Näyttely kestää koko joulukuun ja kirjastosta pystyy ostamaan niitä kaikkia tuotteita. Kun minä vein omat korut sun muut eilen, niin aika moni pöytä oli vielä tyhjänä. Siellä oli ainakin perinteiset "villasukkapöydät", joista löytyi tottakai paljon muitakin neuleita. Myynnissä on myös Nätti Designin lasten vaatteita ja muita lapsiin liittyviä tuotteita, kuten tuttinauhoja ja neuvolakortin kansia. Itse ihastelin niitä himmeleitä, kun olin toivonutkin että saisin tänä jouluna ostettua meille viimein oman sellaisen. Jos asutte lähialueella, niin piipahtakaa jouluostoksille Pyhäjärven kirjastoon! :)

Seuraavat joulumyyjäiset ovatkin jo ensi viikonloppuna, ja ne on täällä Pyhäsalmessa keskuskoululla. Myyjäiset järjestää Salmen koulun oppilaskunta ja nämä myyjäiset taitaa olla jo aika pitkäaikainen perinne täällä. Sieltäkin löytyy varmasti monenlaista myytävää, leivonnaisia ja käsitöitä.

Ehkä eniten kuitenkin ootan meidän oman koulun joulumyyjäisiä, jotka järjestetään jo ihanan lähellä joulua, eli lauantaina 15.12. Nivalassa. Siitä tulee varmasti kiva tapahtuma, kun sinne tulee moni oppilas myymään omia tuotoksiaan ja jouluisesta livemusiikistakin vastaa oppilaat itse. Lanka-amis rules! Tuu sinäki käymään, jos asut tarpeeksi lähellä :)

Koulun joulumyyjäisten juliste on minun käsialaani.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti