sunnuntai 30. joulukuuta 2012

Kiitos joulu!

Mulla on hyvä mieli! Joulu teki just sen, mitä salaa toivoinkin. Vei väsymyksen mennessään, poisti turhanpäiväiset murheet, antoi levätä hyvällä omatunnolla, toi mahdollisuuden viettää monta päivää rakkaan perheeni parissa ja palautti kadoksissa olleen innostuksen tehdä taas uutta.

Kunnolla ladatuilla akuilla on mukava aloittaa kokonaan uusi vuosi, joka tuo niin paljon mahtavia asioita tullessaan! Pääsemme vihdoin muuttamaan omaan (unelma)taloon, saan koulun päätökseen ja valmistun ammattiin, aloitan viimein kunnolla yrittäjyyden... eli tällaisia jättisuuria muutoksia luvassa, joten jännitystä ei ainakaan tule puuttumaan. Ups, listalta puuttui se tosiasia, että siirryn pian 30-vuotiaiden joukkoon, mutta eiköhän siitäkin kriisistä selvitä ;)

Jouluaattoaamuna ♥

Joten kiitos ihana joulu! Ensi vuonna oletkin aivan erityisen rakas, sillä saamme nautiskella ensimmäisestä joulusta omassa talossa. Onneksi sitä ennen on tiedossa niin monenlaista oman elämän pientä seikkailua, että vuosi kuluu varmasti mukavissa merkeissä.

Paljon onnellisia asioita uuteen vuoteesi! ♥

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti