tiistai 18. joulukuuta 2012

Tapetteja, tapetteja

No nyt me ollaan virallisesti aloitettu pakkaaminen! Ensimmäiset laatikot on pakattu, ja heti meinas iskeä epätoivo, että eihän tätä tavaramäärää voi saada koskaan muutettua! Jospa se pikkuhiljaa, onhan siitä ennenkin selviydytty :) Näillä näkymin talomme vapautuu tammikuun viimeisellä viikolla, joten joku varmasti ajattelee, että kylläpä nuo on alottanu kauhian aikaisin... mutta me ajateltiin käydä tavaroita jo hiljalleen läpi ja samalla karsia osa kierrätykseen ja kirppikselle. Tällä systeemillä ei pitäis tulla mitään viime hetken paniikkia, mutta saapas nähdä! ;)

Käytiin parisen viikkoa sitten tapettikaupoilla kattelemassa, ja Haapajärvellä oli aivan mieletön valikoima yhdessä rakennustarvikekaupassa, jonka nimeä en nyt millään tähän hätään tiiä. Siellä oli paljon erikoisia tapetteja, käsinpainettuja vanhanaikaisia kaunokaisia, värikkäitä retrotapetteja ja vaikka mitä. Löytyy myös niitä tavallisia, mutta jos haaveilet jostain vähän erikoisemmasta, niin vautsi vau!

Mulla oli hakusessa tapetti, joka jollain lailla hurmaisi minut ja mahdollisesti saattais päätyä mun tulevaan työhuoneeseen. En tienny etukäteen, että millaista etsin, ja sitten törmäsin tähän hirmu suloiseen kirsikkatapettiin! ♥

Yllätin ihan ittenikin ihastumalla eniten tapettiin, jossa on noin kamalan paljon valkoista. Mutta se on nuo kirsikat, jotka on vaan niin söpösiä, että eihän niitä voi mitenkään vastustaa :) En oo kyllä tilannu tapettia vielä, mutta mitä ilmeisemmin tää se on. Työhuoneen kanssa ei oo mikään kiire, joten pitää ensin laskeskella, miten paljon raaskin pistää tapettipintaa. Tämä tapetti ei oo kyllä valitettavasti mistään halvimmasta päästä..

Nyt ku päästiin taas näihin ihaniin kirsikoihin, niin tässäpä ihan uusia kirsikka-aiheisia korviksia. Nämä pikkuset ihanuudet oon maalannut käsin ja sitten myös vetänyt lakkakerroksen siihen päälle.


Eilen kävin mieheni ihanan mummun kanssa joulukonsertissa Pyhäjärven kirkossa, ja oli kyllä niin rauhaisa ja jouluinen tunnelma. Tämä oli nyt toinen vuosi peräkkäin, joten toivottavasti tästä muodostuu minun ja Annikki-mummun yhteinen jouluperinne. Myös koulussa oltiin jo aika jouluisissa tunnelmissa, nimittäin vietettiin luokan kanssa pikkujouluja kesken koulupäivän :)

Vähiin käy odotus! Kohta saan nauttia oman rakkaan perheeni parhaasta seurasta monta päivää ♥.

2 kommenttia:

 1. Oikein järkevä ajatus aloittaa jo pakkaaminen. Itse noin 8kuukautta sitten muuttaneena voin sanoa, että se tuleva muutto on edessä aikaisemmin kuin huomaakaan... minä aloitin pakkaamaan kahta päivää ennen ja itku siinä tuli!

  Meillä myös tapettien ihastelua harrastettu ja voi ei niitä lukuisia vaihtoehtoja!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu semmonen tunne mulla on, että siitä saattaa hyvinkin tulla vielä melkonen paniikki ja kiire, jos ei nyt ala jo vähä asennoitumaan siihen muuttoon :) Hyviä tapettivaihtoehtoja on kyllä ihan liikaa, sillä niin isoo taloo ei oo, että ne kaikki vois saada ;)

   Poista