torstai 3. tammikuuta 2013

Koruja ihanaisia ♥

Uusia koruja tuli joulun alla tehtyä sitä mukaan, kun vaan jossain välissä aina kerkesi. Näistäkin osa on jo myyty, mutta kuvat on sentään jääny muistoksi! :) Nuo pöllöt olen käsin maalannut, ja ai että se on mukavaa hommaa. Ja jännittävää, kun täytyy vaan rohkeasti kokeilla, vaikkei hyvästä lopputuloksesta ole mitään takeita ;) Oma suosikkini on turkoosi söpöliini ekasta kuvasta <3 .Seuraavissa kuvissa olevia riipuksia voisin ottaa itselleni kaikissa väreissä! Tuo kehysmalli on niin nätti ja ihanan iso, että koruista tulee näyttäviä. Ehkä kaikista eniten tykkään tuosta smaragdinvihreästä riipuksesta, jos vain yks pitäis valita. Oli vaihteeksi kivaa tehdä hyvin yksinkertaisia koruja vähällä vaivalla. Ihan jokaiseen koruun ei onneksi tarvitse uhrata niin paljoa aikaa, vaan välillä saa päästä vähemmällä ihan hyvällä omatunnolla. 
Uusimman rintakorusatsin kauneimpia koruja on tässä. Tai no, tykkään kyllä kaikista rintakoruista melkein yhtä paljon, mutta nämä on taas vaihteeksi erilaisia. Kaunis nainen on aina hyvä aihe! :) Tällaisia naiskaunottaria on tullut ihasteltua syksyn ajan pukeutumisen historian kurssilla, joka on kestänyt koko syyslukukauden.


Uusimmat korvikset jatkaa samaa uusvanhaa tyyliä, josta näkyy minun tykkäminen kauniita,
vanhoja antiikkiaarteita kohtaan.
 Tästä korupäivityksestä tuli kyllä aika sekalainen katsaus tällä kertaa, sillä aloitin tämän postauksen kirjoittelun jo aika monta viikkoa sitten :) Mutta ei se mittään! Samanlaista sekalaista settiä on tällä hetkellä kaikki muukin; kotona on alkava kaaos muuttohommien takia, mutta onneksi se on niin väliaikaista että se ei edes haittaa. Ja sitä kaaosta seuraa muutto ihanaan kotiin ♥. Muuttokaan ei ressaa yhtään, sillä tällä kertaa ei onneksi tartte muuttaa kauas ja ollaan saatu jo monelta ihanalta ystävältä tarjouksia tulla auttamaan. Hyvillä mielin vaan eteenpäin! :)

4 kommenttia:

 1. Paljonko on hintaa tuolla ekan kuvan turkoosilla pöllöllä? Tai siis jos sellaisen tilaisi =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heippa Hellu! Turkoosi pöllö on jo myyty, mutta toki saan samanlaisen toisenkin tehtyä sulle, jos vain haluat. Korun hinta on 15€. Pistäppä viestiä, jos joskus sellaisen haluat :)

   Poista
 2. Ihanan sävytyksen saanut kyllä eka pöllö. Mutta älyttömän södet ovat myös isosilmäiset pöllö -korut, nappisilmät :).

  VastaaPoista