keskiviikko 20. helmikuuta 2013

Korutarjonnan päivitystä Pimpulaan

Vein jokin aika sitten Haapajärven kivoimpaan sisustus- ja lahjatavarakauppaan Pimpulaan uusia koruja myyntiin. Edellisellä kerralla viemäni puiset korvakorut oli menneet ihan älyttömän hyvin kaupaksi, niitä oli muistaakseni myyty noin 64 paria! Joten kiitos teille kaikille ihanille, jotka löysitte korviksista itsellenne mieluisat parit ♥. 

Tällä kertaa vein myyntiin myös riipuksia. Minulta oltiin toivottu näitä kameekoruja myyntiin, joten vein niitä sekä riipuksina että korviksina. Jokainen koru on erilainen, joten värejä ja aiheita löytyy varmasti moneen makuun. Koruja voit tilata myös tätä kautta.


Pimpulassa on taas paljon kaikenlaista ihanaa hypisteltävää. Joulutavarat on vaihtuneet keväisempiin tuotteisiin ja valikoima oli laajentunut söpöillä puuvillakankailla. Joka kerta kun oon poikennut Pimpulassa, niin sinne on tullut jotain uutta kivaa tai vaihdettu järjestystä liikkeessä. Hyvin on pysynyt mielenkiinto yllä, ja joka kerta olenkin löytänyt joko itselle tai lahjaksi jonkin ihanan jutun. Suosittelen edelleen lämpimästi kaikille!


8 kommenttia:

 1. Pitääpä käydä katselemassa korujasi kun seuraavan kerran käyn kotikotona! Pimpula on kyllä ihana kauppa, miten pienessä liikkeessä voikin olla niin paljon kaikkea ihanaa :)

  VastaaPoista
 2. Onpas ihanan näköinen kauppa! :) Tuonne saisi varmaan tuhlattua koko omaisuutensa, valitettavasti (vai onneksi? :D) sijaitsee vähän väärällä puolella Suomea.

  Ps. Blogissani on sulle haaste! :)
  http://inspiraatiota.blogspot.fi/2013/02/blogihaaste.html

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos haasteesta! :) Ja toivotaan, että Pimpulalle tulee joskus vaikka verkkokauppa, niin pääset tuhlailemaan omaisuuttasi ;)

   Poista
 3. Ompa sulla kiva blogi..jostain linkkien valtamerestä eksyin fb:stä tänne. Ihana talo teillä! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos oikein kovasti! :) Mukavaa, että eksyit tänne, tervetuloa uudelleen!

   Poista
 4. Pimpulan-Täti kiittää ja kumartaa söpöistä kuvista ja tekstistä :) Tulehan käymään niin voin vilauttaa sinulle yhtä aika huippu-ihanaa kuvastoa ;) Terv Minna ps...Toi Teidän talo on aikasta ihana ja olen kyllä onnellinen Teidän puolesta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heippa ihana Pimpula-täti Minna ja kiitos vain itsellesi! :) Sait kyllä mun mielenkiinnon vangittua sen kuvaston suhteen, joten pittääpä tulla joku päivä käymään! Ja kiitos erittäin paljon, ihanaa että muutkin on niin onnellisia meijän puolesta!

   Poista