maanantai 18. maaliskuuta 2013

Huhtikuussa tapahtuu!

Nam nam, karkkihelmiä Skotlannista asti! ♥

Varasin jo loppuvuodesta myyntipaikan Jyväskylän kädentaitomessuilta, ja nyt ne viimein lähestyy! Messut on kaksipäiväiset, eli lauantai ja sunnuntai 6.-7.4. Viime vuonna kävin messuilla ihan vain kiertelemässä ja ostoksilla, mutta nyt on kivaa osallistua myyjän ominaisuudessa. Samaan aikaan on toisessa messuhallissa antiikkimessut, jonne pääsee samalla lipulla. Viime vuonna oli sama juttu ja ne antiikkimessut oli melkein vieläpä kiinnostavammat, joten toivon kyllä kovasti että kerkeän pyörähtää sielläkin puolella myyntihommien välissä. Onneksi mulla on taas mun ikioma, maailman paras messukaveri mukana, eli oma kulta ♥. Varmasti on siis kiva reissu tulossa meille! :) Tulkaahan nauttimaan vilkkaasta messuhulinasta ja kivoista löydöistä paikan päälle!

Nämä korut valmistui tilaustyönä asiakkaalle.

Toinen kiva tapahtuma huhtikuussa on Korukarnevaali! Sain muutamia viikkoja sitten sähköpostia, jossa kerrottiin tästä tulevasta tapahtumasta ja ohessa oli myös myyjähakuohjeet. Innostuin tottakai näin hauskasta tapahtumasta ja pistin hakua menemään. Tänään sitten sain sähköpostivahvistuksen, että olen saanut myyntipaikan Korukarnevaali-tapahtumasta, kivvaa! Huhtikuun 27. päivä (lauantaina) voitte suunnata Helsinkiin, jos olette koruhulluja :) Tapahtumassa on myynnissä valmiista koruista tarvikkeisiin, käsintehdyistä koruista vintage-koruihin, eli varmasti jokaiselle jotakin. Minä ainakin oon innoissani lähdössä sinne! :) Tapahtumasta löytyy myös Facebook-sivut täältä ja täältä.

Tämä herkullinen avainkaulanauha lähti lastentarhantädille :) Jokohan nämä on syöty hänen kaulastaan?

Sain viime viikolla yrittäjäkoulutuksen toisen näytön läpi, eli sekin alkaa olla jo reippaasti puolen välin paremmalla puolella. Ei tässä enää kovin montaa torstai-iltaa tarvitse istuskella niillä tunneilla, kun saa suorittaa kolmannen ja samalla viimeisenkin näytön. Kivakiva! Sain myös viime viikolla pitkään ja hartaasti odotettuja hyviä uutisia mun starttirahahakemuksesta, eli siitä oli annettu myönteinen päätös. Paljon hyviä uutisia joista on taas kiva jatkaa tätä yritystoiminnan aloittelua.

Aurinkoista viikkoa kaikille!

terveisin Heini

4 kommenttia:

 1. Oi, sun kuulumisiin kuuluu kaikkia ihania juttuja! Hienoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Paljon mukavia juttuja on kyllä tulossa, mitä on kiva odotella ja niistä kirjoitella :) En minä paljon viitti niistä tylsistä ja ikävistä päivistä päivitelläkään :)

   Poista
 2. Onpa herkullisen näköisiä koruja! :)

  VastaaPoista