perjantai 1. maaliskuuta 2013

Uudet tuulet puhaltelee

Huomasin tuossa, että ehkä ois aika päivittää uudempaa tietoa sivun vasempaan reunaan, jossa on minusta pieni esittelyteksti. Aluksi ajattelin, että jaahas, täytyypä päivittää paikkakunnan vaihdos. Kun luin tekstiä eteenpäin, huomasin että moni muukin asia on kerennyt muuttua nyt lyhyen ajan sisään.

Entinen esittely kuului näin: Heini, Pyhäsalmi, 29-vuotias vaatetusalan opiskelija haluaa jakaa elämänsä ilot blogissaan. Onni löytyy omasta kodista, korujen näpertelystä, ompelemisesta ja muista käsitöistä, antiikista, sisustamisesta, unelmatalon etsimisestä ja rakkaimmista ihmisistä.

Ensimmäinen suuri muutos tapahtui jo syksyllä, kun unelmatalon etsiminen viimein päättyi, ja me löysimme tämän ihanan kodin, joka täytti kaikki toiveet. Nyt kun ollaan päästy vuoden 2013 puolelle, on lyhyessä ajassa tapahtunut paljon ihania asioita! Sain opiskelut päätökseen ja erittäin hyvät paperit käteeni, jee! Pääsimme muuttamaan uuteen kotiin ja samalla vaihdoimme kotipaikkakuntaa naapurikaupungista toiseen. Olen kerennyt myös mennä täyttämään pyöreät 30 vuotta, ja selvisin siitä ilman sen kummempia traumoja, joten siihenkin voin olla oikein tyytyväinen :)!

Viime viikonloppu olikin aivan ihana, kun meille tuli minun perhe ja sisarukset kylään ja juhlimme yhdessä näitä kaikkia mukavia juhlan arvoisia asioita ♥.

Sain äidiltä kauniin orkidean onnittelukukkana ♥ (toivottavasti saan sen pysymään hengissä..)
Nyt kun koulu loppui tammikuun loppupuolella, niin oon tehnyt pikkuhiljaa remonttia ja laitellut uutta kotia, käynyt yrittäjäkoulutusta eteenpäin ja hoidellut yrityksen perustamiseen liittyviä asioita. Starttirahahakemus on vetämässä ja se on osoittautunut paljon pidemmäksi ja työläämmäksi operaatioksi, kuin mitä olin luullut. Onneksi hommat on nyt hyvällä mallilla, huhhuh!

Mulla oli eilen starttirahaan liittyvä haastattelu, jonka perusteella liikeideastani annetaan asiantuntijalausunto. Se olikin huippumielenkiintoinen tapaaminen ja sain siitä paljon hyviä vinkkejä tulevaa varten. Lähdin sieltä todella hyvin mielin, joten nyt vaan toivotaan että hyvä tunne tarkoittaisi sitä, että se oikeasti myös meni hyvin ja vakuuttavasti. Toivotaan, että pääsen aloittelemaan toimintaa mahdollisimman pian :)

Vuosi on ainakin lähteny hyvin käyntiin, joten tässä kirjoitellessa olen samalla myös todella kiitollinen ja onnellinen! Paljon uutta ja jännää on vielä luvassa, kun aloittelen sitä yrittäjyyttä ja hyppään ihan tuntemattomaan. Nähtäväksi jää, mitä kaikkea se tuo tullessaan!


2 kommenttia:

 1. Muista Heini että orkidea ei kuole vaikka tuo kukka ja sen varsi kuihtuukin kokonaan pois. Ne kasvaa kyllä uudelleen. :)
  Mun on pakko varotella kaikkia tuttuja joilla on orkidea, kun kerran yksi pariskunta kertoi että " Me ostettiin semmonen tosi kallis kukka ja sitten se vaan kuoli. Se varsi kuihtui kokonaan pois ja siihen jäi vaan ne lehdet jäljelle." :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heheh, hyvä että huolehdit! :D Tuo orkidea pudotti kaikki kauniit kukkansa tuossa vähän aikaa sitten :( Mutta tässähän sitä oppii uutta koko ajan kun vaan malttaa kärsivällisesti noita kukkasia huoltaa. Ehkä oon liikaa aina pelännyt orkidean omistamista, kun on saanut muilta sellaisen käsityksen että se on hankalaa pitää elossa.

   Poista