torstai 11. huhtikuuta 2013

Facebook-sivun päivitystä

Minä oon ylläpitänyt Korurasian aarteet -nimistä Facebook-sivua reilun parin vuoden ajan. Perustin sivun yhdessä hyvän ystäväni kanssa, kun me molemmat haluttiin kokeilla myydä sitä kautta itsetehtyjä korujamme. Päätimme laittaa sivut nimelle Korurasian aarteet, jotta voisimme molemmat myydä siellä koruja omilla tuotemerkeillämme.

Nyt parin vuoden päästä tilanne on kehittynyt niin mukavaan pisteeseen, että meillä molemmilla on omat yritykset toiminnassa. Katja siirtyi jo joku aika sitten koruista lastenvaatteisiin, ja hänellä on nyt ihana Melutalo-yritys, jonka Facebook-sivut löytyy täältä ja blogi täältä. Minä jämähdin Korurasian aarteet -sivulle, koska Facebook ei anna muuttaa sivun nimeä, kun se on saavuttanut tietyn määrän tykkääjiä. Nyt oon viimein kypsyttänyt ajatusta sivun vaihdoksesta tarpeeksi, ja julkaisin maanantaina illalla uuden Fb-sivun ihan oikealla yritykseni nimellä, eli Handmade by Heini. Kyllä jännitti, että siirtyykö kukaan vanhoista tykkääjistä uudelle sivulle. Heti tiistaina tykkääjien määrä kasvoi jo 211 henkilöön, eli aika mahtava saavutus yhdessä päivässä! :D Oon tosi kiitollinen ja iloinen siitä ♥. Ootte huippuja!

Laitoin vanhalla Fb-sivulla eli Korurasian aarteissa alennusmyynnin pystyyn kaikista lopuista koruista, joten siellä olisi nyt monenlaista ihanuutta puoleen hintaan! Mm. nämä kaikki alla olevat korut löytyvät sieltä (liian) halvalla ;) Käy kurkkimassa, jos sattuisit löytämään jotain sinulle tarkoitettua ♥Ja täältä pääset klikkaamaan itsesi tykkääjäksi uudelle sivulleni, jos haluat jatkossa seurailla minkälaisia tuotteita työhuoneellani syntyy ja missäpäin muailimaa kiertelen niitä myymässä :) Korujen ja muiden tuotteiden myynti tulee siirtymään ihan oikeaan nettikauppaan, joten tällä uudella Facebook-sivulla en enää suoranaisesti myy mitään. Toki sitä kautta voi entiseen tapaan ottaa yhteyttä, jos kiinnostui jostain ihanuudesta.

Kiitokset ja aurinkoisen torstain toivotukset!

2 kommenttia:

  1. AIVAN ihana nuo lehtikoru <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! <3 Minäkin tykkäsin, noita oli kiva tehdä kun pääsi maalaamalla tuunaamaan.

      Poista