maanantai 15. huhtikuuta 2013

Hammi´s Design

Ette ikinä arvaa, miten liikuttavan lahjan sain eilen! Fanitan oikein kovasti Hanna-Maija Nikusen eli Hammi´s Designin taloaiheisia teoksia, joista on saatavilla ainakin postikortteja ja julisteita. Olenkin ostanut hänen korttejaan, joista olisi tarkoitus tulla meille tauluja, kunhan löydän sopivia kehyksiä ja hahmotan oikean paikan niille. En oo vielä hötkyillyt asian kanssa.

Noh, sain itse taiteilijalta onnittelupostia uuden yrityksen johdosta, ja hän oli taiteillut minulle kuvan meidän talosta! ♥ Ai että riemu repesi, kun tunnistin kuvassa niin tutun näköisen kuistin ja vielä pöllökin oli päässyt kuvaan edustamaan uuden yrityksen tuotteita :) Siis ihan ihan ihan aikusten oikeesti oon niin rakastunut niihin talo-postikortteihin, että ajattelin kerran miten mahtavaa ois saada samaan sarjaan vielä meidänkin talomme! No en tietenkään ollu aatellut, että se toteutuisi, joten siksi tää oli aivan superihana yllätys :)


Tässä alla vielä koko sarja Taloteema-postikortteja. Niin sieviä, eikö vain! Tuollaisessa puutalokylässä minä haluaisin asua. Kortteja kun katselee, tulee mieleen, että kesällä on pakko yrittää päästä piipahtamaan Porvoon vanhassa kaupungissa ♥.

Hanna-Maijalla on myös paljon muitakin aiheita, kuin nämä ihanat talot. Täältä pääset klikkaamaan itsesi Hammi´s Designin tykkääjäksi Facebookissa ja samalla ihastelemaan muitakin töitä. Minä palaan taas tähän aiheeseen, kun saan omat korttini tauluina seinälle. Kiitos vielä Hammi! ♥

Kuvien oikeudet Hammi´s Design ja kuvia lainattu tekijän luvalla.

Kuvien oikeudet Hammi´s Design ja kuvia lainattu tekijän luvalla.

5 kommenttia:

 1. Voi että, minäkin täällä liikutun lukiessani tätä aivan ihanaa kirjoitusta. Aika jännä juttu, että olit toivonut sarjaan teidän oman talon mukaan. Olen niin iloinen! Kiitos paljon <3!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olepas hyvä vain, kiitoshan kuuluu oikeasti sinulle! :) Juu tottakai minä noiden korttien ihailijana olin kerennyt jo meidän omankin talon nähdä sieluni silmin niiden joukossa :)

   Poista
  2. Ihanaa, että toiveeni toteutui! :)

   Poista
 2. Tämähän on ollut vallan suloinen lahja! Olisin kyllä itsekin todella otettu :) Teillä on kaunis talo, ja sopii täydellisesti noiden muiden vanhojen ja ihanien joukkoon.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Tämä oli kyllä ihan uskomattoman kiva yllätys ja hieno lahja :)

   Poista