tiistai 9. huhtikuuta 2013

Jyväskylän kädentaitomessut 2013

Käytiinpäs taas vähän messuilemassa! Ja kiva viikonloppu olikin :) Messut oli vain kaksipäiväiset, joten ne ei ottaneet ollenkaan koville. Lisäksi saimme olla yötä ihanien ystävien luona, ja nauttia melkoisen kuninkaallisesta kohtelusta ♥. Viikonloppuna yhdistyi siis sopiva määrä mukavaa työntekoa ja ihanaa vapaa-ajan viettoa!

Messut täytti hyvin kaikki odotukset, joita en ollut kovin uskaltanut ees itelleni asettaa. Oli aivan ihanaa kun eläkeikää lähentelevien rouvashenkilöiden seasta kojulleni eksyi välillä potentiaaliseen asiakaskuntaan kuuluvia ihania ihmisiä, jotka ihastuivat tuotteisiini ja tekivät löytöjä joista olivat kovin iloisia :) Ihmisten ilmeitä on aivan mahtavaa seurata, kun myyntipöydän ääreen eksyy sellaisia ihmisiä jotka ihastuvat heti johonkin koruun tai muuhun. Muutenkin on huippua saada aitoa palautetta, joka tulee spontaanisti asiakkaan huulilta! :)


Oon monesti joissain tilanteissa häpeillyt kovin rajujen korujen myymistä, kuten pääkallo- ja luuranko-aiheet, vaikka itse niistä kovin tykkäänkin. Nyt saatiin kyllä taas todeta, että edes vanhat ihmiset ei hätkähdä niitä! Heistä on hauskaa, kun eivät ensin edes huomaa että nainen kamee-korussa onkin luuranko. Myös iloiset ja hempeät värit tuo pehmeämpää otetta "pelottavimpiin" aiheisiin. Ihan turhaan oon häpeillyt, sillä korut on olleet hirmu suosittuja. Taas tälläkin kertaa sellaiset ihmiset, joista ei millään päällepäin huomaisi, ostivat luuranko-koruja koska halusivat vähän räväkämpää ja jotain millä erottua. 


Messupäivistä sunnuntai oli tuottoisampi, vaikka olin veikannut etukäteen juuri toisinpäin. Siksipä olikin kiva yllätys, kun sunnuntaina kauppa kävi vielä paremmin kuin lauantaina, vaikka taas kävijöitä oli jonkin verran vähemmän. Suosituimpia tuotteita oli ehdottomasti pöllöriipukset, cameoriipukset ja rintakorut. Aivan hurjasti ilahduttaa, kun muistelee miten moneen uuteen kotiin niitä yksilöitä lähti. Pöllöt ei oo selvästikään menettäneet charmiaan, vaan ne veti puoleensa hyvin monenlaista ja ikäistä porukkaa.


Kaunis kiitos kaikille messukävijöille, niin katselijoille kuin ostelijoillekin! Varasin jo saman paikan ensi vuodellekin, joten keväällä 2014 näemme jälleen Jyväskylässä. Tästä suuntaan oikein hyvillä mielin seuraavaan tapahtumaan eli Korukarnevaaliin Helsinkiin, joka järjestetään 27.4. Siitä on tulossa varmasti iiiiihana tapahtuma!

6 kommenttia:

 1. Mahtavaa, että korut menivät hyvin kaupaksi! Myyntipaikkasi näyttää niin houkuttelevalta, tekemäsi korutelineet näyttävät toimivan hyvin ja tuo vanha pöytä on ihana.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Jaana! :) Telineet toimi kyllä todella mainiosti, ne oli juuri niin hyvät kuin olin mielessäni visioinut. Sain äsken kaverilta hyvän vinkin, että vielä joku kiva matto tuohon lattialle, niin ei tuo kylmä ja kova betonilattia näytä niin kamalalta.

   Poista
 2. Teidän myyntipöytä kyllä erottui ihan mahtavasti edukseen muista messupöydistä, ihanan pirtsakkaa! Se on aina kiva kun on panostettu myyntipisteenkin ulkonäköön :) Itse bloggaan paperiaskartelujutuista, niin kuvasin messuilla vaan noita sen alan kojuja, mutta ois melkein pitänyt lisätä teidän pöytä kuviin extrana :D No mutta kamee-korvikset pääsivät kyllä kuvaan muiden messuostosten kanssa! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mukavaa kuulla, että pidit meijän osastosta :) Kiitos! Kyllä siellä saa hyviä ideoita, kun kiertelee katselemassa muiden osastoja. Joillain osastoilla näkee niin hienoja oivalluksia ja viritelmiä, että miten saa esim. ne seinät hyvin käyttöön.

   Ja kiitos vielä kovasti maininnasta sun blogissa! :) Hyvä vain jos olet vielä tyytyväinen korvisostoksiin, ne on kyllä nätit. Ja aivan mielettömän ihania askartelujuttuja sun blogissa!

   Poista