keskiviikko 3. huhtikuuta 2013

Korutelineet vanhoista kehyksistä

Uusia nappikorviksia suloisissa väreissä ♥

Heippahei kaikille, ja kivaa huhtikuuta! Kiirettä on pitänyt ja blogin päivittäminen on jäänyt hoitamatta, pahoittelen. Kaikki tietokonehommat tökkii pahasti meijän superhitaan netin takia, ja se ottaa jo kovasti päästä, hyi. Meille ei saa tänne nettitikkua kummempaa internetyhteyttä, ja tämä tikku on kyllä niin ailahtelevainen tuon yhteyden kanssa! Silti minä päätin nyt latailla vähän kuvia, vaikka istuisin tässä koko päivän :)

Jyväskylän kädentaitomessut lähenee, ja hommat on niiden suhteen oikein hyvällä mallilla. Haluankin nyt esitellä kaksi uutta telinettä, jotka lähtee meidän mukaan perjantaina Jyväskylään. Ostin jokin aika sitten kaksi taulunkehystä Haapajärveltä Kulkurin torpasta ja mielessäni oli väsätä niistä myyntitelineitä koruille.


No, minähän en avustanut siinä väsäämisessä sitten loppujen lopuksi juuri ollenkaan, vaan ihana Jasso-rakas mieheni teki hienot telineet minulle kätevänä isäntänä. Hän maalasi kehykset pinkiksi ja sahasi sopivan kokoisen puulevyn kehyksen sisään. Levy on maalattu valkoiseksi ja kiinnitetty takaa pienillä nauloilla kehykseen. Nuo koukut on sellaisia ruuvattavia versioita, ja siinä minä sentään vähän avustin, kun me mittailimme niille sopivat paikat. Biltemasta ostettu maalausteline toimii tämän suuremman kehyksen pidikkeenä.

Työhuoneesta puuttuu enää ikkunalistat, ja sitten se alkaa olemaan valmis! ♥

Näissä riipuksissa on 70cm mittainen ketju, mutta se on kierretty tuotelapun ympäri kahteen kertaan tilan säästämiseksi.

Pienemmästä kehyksestä tuli sen mallinen teline, että sitä voi pitää pöydällä.  Mieheni nikkaroi siihen vielä huomenna tukevat jalakset taakse, että se pysyy hyvin pystyssä. Molemmista kehyksistä tuli aika painavat, joten ne tarvitsee hyvät tuet. Olen hirmu tyytyväinen lopputuloksiin ja näistä korutelineistä tuli ihanat herkut! Kyllä meijän nyt kelpaa lähtä rakentamaan messupaikkaa kun saa näin kivat uudet telineet mukaan ♥.

Rintakoruja isommassa ja pienemmässä koossa ♥.

4 kommenttia:

 1. Siis ei oo totta! Meille oon haaveillut tuota samaa vihreää ruusutapettia :D Kävin Rautiassa sitä tapettikirjaa ihastelemassa viime viikolla ja sieltä pari eri värivaihtoehtoo otin mietintään ja nyt oon kallistunut kyllä kovasti tuon vihreen suuntaan. Tuo taitanee olla samaa kuin siellä Pimpula-liikkeessä ja siellä jo katoin, että onpa ihanaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hihii, juu samaa on kuin Pimpulassa! :D Ja on kyllä aiiiiivan ihanaa tapettia ♥ Ja vaikka nyt Pip Studio -tapetteihin verrattuna mukavaa vaihtelua hinnan suhteen, kun tämä tais olla yli puolet halvempaa.

   Poista
 2. Ompa kyllä mahtava tuo koruteline :)!!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Juu kyllä siinä kelpaa pitää koruja näytillä :)

   Poista