perjantai 26. huhtikuuta 2013

RusettisöpöstelyäIik, rusetit on aiiivan ihania! Niin tyttömäisiä ja söpöjä ja pehmeän pulleita muotoja ♥. Karkkivärejä, pastellinsävyjä, palloja, pilkkuja, raitaa, ruutua, sydämiä, maatuskoja, pääkalloja.... mikä vain sopii rusettipinneihin! Minä pistin pitkästä aikaa kunnon pinnitehtaan pystyyn, ja olipas ihanaa taas tauon jälkeen päästä hypistelemään toinen toistaan söpömpiä nauhoja ja sommittelemaan niistä veikeitä rusetteja.


Tuossa ylläolevassa kuvassa on valmiiksi sidottuja rusetteja, jotka odottelevat enää pinnin kiinnittämistä. Kaikista mukavin työvaihe on se luova osuus, kun saa sommitella erilaisista nauhoista nättejä kokonaisuuksia ja muotoilla rusetit valmiiksi. Sen jälkeen mulla on usein pienoinen kynnys aloittaa se tylsempi vaihe, eli pinnin käsin ompeleminen rusetin keskelle tulevan nauhan avulla. Nytkin minä viivyttelin pari viikkoa, kunnes päätin vihdoin eilen aloittaa tuon urakan. Eipäs se sitten loppujen lopuksi ollutkaan yhtään ärsyttävää, vaan sujui tosi mukavasti samalla elokuvaa katellen. Sitä on vaan niin pöhölö, että monesti tympääntyy etukäteen jostain asiasta, eikä se oikeasti ole edes yhtään tympiää!

Tässä vielä isompi kuvapompsi valmiista tuotoksista, jotka lähtee lauantaina Korukarnevaali-myyjäisiin mukaan. Tapahtuma järjestetään Helsingin Gloriassa, joten pääkaupungit leidit voitte tulla tapaamaan minua sinne. Mutta nyt varoitan, että seuraavat kuvat saattavat aiheuttaa rusettiähkyn ;)

4 kommenttia:

  1. Aivan ylisöpöjä :)!!

    VastaaPoista
  2. Ajattelin kyllä käväistä korutapahtumassa, tulen sitten tutkiskelemaan noitakin :)

    VastaaPoista