sunnuntai 5. toukokuuta 2013

Eteinen kesäkuntoon

Tänään on meidän viikon ainoa yhteinen vapaapäivä, ja tottakai silloin sataa. Toiveet pihahommista piti osittain unohtaa, mutta paljon muuta hyödyllistä kerkesimme tehdä sen sijaan. Muutettaessa tänne, meidän sisäeteisen lattiaa peitti ihan kamala siniharmaa kokolattiamatto, joka on ollut aikeissa poistaa. Meillä oli tärkeämpiäkin remonttiprojekteja nyt alkuvuonna, joten matto jäi lattiaan. Tänään päätin, että nyt se saa lähteä! Heti tuli kesäisempi tunnelma eteiseen, ja samalla keräsin talvikengät ja -takit pois kesän ajaksi. Eteisen lattia kaipaisi hiontaa ja lakkaa tai maalia, samoin kuin kaikkien muidenkin huoneiden lattiat. Sen aika on sitten joskus... eipähän ainakaan hommat lopu kesken! :)

Tuvan suunnasta katsottuna eteinen näyttää tältä.
Oviaukosta puuttuu vielä yksi lista, toivottavasti saamme samaa listaa pian lisää...

Ja kuistin suunnasta katsottuna eteinen näyttää tältä.

Muumitauluja, isän rakentama pikkukaappi, mummuni äidin vanha Singer-ompelukone, lähtevät postipaketit...
...niistä on meidän eteinen tehty ♥

8 kommenttia:

 1. Suloinen eteinen ja etenkin muumitaulut ihastuttivat tätä muumihullua :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aivan, sinullahan taisi olla itselläsikin melkoiset kokoelmat! ;) Muumit on vaan ihan parhaita <3

   Poista
 2. Nättiä on! :) Meillä oli joskus muinoin 90-luvun alkupuolella juuri samanlainen vihreä, rullattava puhelin <3 Voi kun sen olisi tajunnut säästää!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo meijän puhelin on saanut vihreän värin jonkun edellisen omistajan maalipensselistä! :D Ihan hauskaa, että joku on jaksanut nähdä vaivaa ja maalannut sen vihreäksi. Sopii minulle, sillä se on ihanan värinen ♥

   Poista
 3. Sii wau :) mulla on sama ikean peili ja ciereen tarkoitus laittaa muumikortteja mustilla kehyksillä ;) kortit on vaan niitä keltapohjaisia ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hauskaa! :D Tuo on kyllä ollut ihana peili, hyvin mieluinen jo mooonta vuotta! Sun muumitaulukokoelmasta on tulossa varmasti hieno :)

   Poista