maanantai 20. toukokuuta 2013

Patinaputiikista

Olen ollut jo pidemmän aikaa tällaisen ihanan vanhan tavaran kaupan kuin Patinaputiikin Facebook-tykkäilijänä. Koskaan en ole siellä paikanpäällä käynyt, mutta löysin tuon ihanan aarreaitan joskus netin ihmemaasta. Patinaputiikin seuraaminen Facebookissa tuntuu monesti ihan aarteenmetsästykseltä, sillä kun on kyse vanhoista tavaroista, niitä on yleensä vain yksi kappale. Joskus käy hyvä tuuri, kun kerkeää ensimmäisenä varata jonkin ihanan aarteen. Hyvin monesti on kuitenkin joku muu kerennyt napata sellaisen löydön, jonka minä ja moni muukin haluaisi, joten nopea täytyy olla! ;) Patinaputiikissa on ollut monta kertaa myös aivan superihania huonekaluja, mutta ne on toistaiseksi menneet sivu suun kun välimatka on niin pitkä.

Minä olen lähinnä bongannut erilaisia vanhoja puulaatikoita, jotka tulee postin kautta kätevästi. Esimerkiksi näitä ompelukoneiden laatikoita on aina välillä tarjolla, ja ne on minusta niin kivoja. Tuollaista laatikkoa on helppoa pikkuisen piristää uudella nupilla ja päällystämällä pohjan kankaalla tai paperilla. Haaveilen yhdestä projektista, jota varten keräilen erilaisia puulaatikoita, mutta sen projektin toteutumiselle ei oo kyllä mitään takeita :) Aika näyttää! Sillä välin jatkan Patinaputiikin ihastelua ja toivon mukaan teen välillä hyviä löytöjäkin!

Ompelukoneiden laatikoissa on sitä jotain vanhan viehätysvoimaa ♥. Näissä voi säilyttää mitä vain!

Sinellistä saa tällaista huippua kangaspintaista tarraa isoina arkkeina.
Sillä oli hyvin helppoa ja nopeaa päällystää näiden laatikoiden pohjat.

Tämä alimmainen punainen laatikko on niin suloinen kuluneine maalipintoineen, ja myöskin Patinaputiikista ♥.

12 kommenttia:

 1. Ihania laatikoita! Nuo alemman kuvan kukalliset laatikot ovat tosi söpöjä, oletko itse päällystänyt, vai löytänyt jostain noin kivoja?
  Ja kiitos tuosta tarra-arkki vinkistä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En oo ite päällystänyt noita laatikoita, vaan ne on ihan uskomattoman huippu ale-löytö paikallisesta Halpa-Hallista! Olin niitä pitkään katellut ja aina vaan ohittanut, kunnes tuli tarvetta laatikoille ja tiesin heti että haluan mennä ostamaan juuri noita laatikoita. No mun suureksi iloksi ne olikin laitettu alennusmyyntiin ja isompi laatikko maksoi 1,40€ ja pienempi 1,05€. Ihan törkeen halvalla lähti ja tosi vahvoja laatikoita ovat.

   Poista
  2. Eipä uskoisi halpahallin laatikoiksi, niin ihania ovat! Ja ovatpa olleet halpojakin.

   Poista
  3. No niin halpoja, etten meinannut uskoa todeksi :) Halppis yllättää monesti!

   Poista
 2. Patinaputiikin Jaana20 toukokuuta, 2013 20:48

  Ihana blogi sinulla Heini! Olipa mukava nähdä mihin Patinaputiikin laatikot olivat päätyneet :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Jaana ja tervetuloa lukijaksi! :) Ihanaa putiikkia pyörität ♥

   Poista
 3. Minäkin kuulun Patinaputiikin vakkariasiakkaisiin. Huomenna haen varaamani koiratuhkakupin.

  Olen korvisten suurkuluttaja, täytyykin tutustua sun koruihisi tarkemmin. Nättejä ja ilosia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hienoa! Patinaputiikista voi löytyä vaikka mitä :) Ja tervetuloa vaan Facebookkiin tutustumaan korviksiin -> https://www.facebook.com/#!/pages/Handmade-by-Heini/439042966182129

   Poista
 4. Uusi lukija ilmoittautuu, minäkin bongasin linkin Patinaputiikin FB-sivuilta! :) Olemme tehneet pariin otteeseen kaverini kanssa päiväreissuja Forssaan ja Tammelaan ja käyty samalla Patinassa, siellä on tosiaan kaikkia ihania aarteita. Minullakin on yksi tuollainen ompelukoneen laatikko, enkä ole oikein keksinyt sille käyttöä, joten nuo tuunausvinkit olivat ihan hyödyllisiä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jee, tervetuloa uudeksi lukijaksi! :) Ympäri Suomea löytyisi niin paljon tuollaisia ihania Patinaputiikin kaltaisia aarreaittoja, että oispa ihanaa päästä käymään mahdollisimman monessa. Nämä tällaiset vanhan tavaran putiikit on niin paljon mielenkiintoisempia kuin tavalliset kaupat. Hienoa jos nyt keksisit jonkin hyvän käyttökohteen laatikollesi :)

   Poista
 5. Vau miten kivoja laatikoita! :)

  VastaaPoista