perjantai 21. kesäkuuta 2013

Juhannuksen viettoon!

Juhannusruusut kukkii pensaissa, joita meidän pihalta löytyy kaksi. Tykästyin niin kovasti noihin valkoisiin ruusuihin! Jännäsin aluksi, että minkä väriset kukat se pukkaa, kun elellään nyt ensimmäistä kesää täällä. Valkoiset ruusut tuli mieluisana yllätyksenä.

Blogilla on nyt huimat 99 lukijaa kasassa, vau! Yhtä vaille sata on täynnä, en voi melkein uskoa. Ihan huippua, kiitos! ♥ Uusia lukijoita on putkahdellut mukavan tasaiseen tahtiin, enkä ole kerennyt läheskään kaikkia toivottamaan tervetulleeksi, mutta siitä huolimatta olen iloinen teistä kaikista :) Minä koitan kehitellä jonkin kiva arvonnan, kun tuo sata menee rikki. Nyt saatte nauttia vain tästä suloisesta juhannusruususta ;)


En oo koskaan ollut yhtään "juhannushullu", eli meillä ei ole esimerkiksi mitään juhannusperinnettä mökillä perheen tai kavereiden kanssa. Silti otan hyvin mielelläni tämän keskikesän juhlan taas vastaan, kun saan pari yhteistä vapaapäivää ukkokullan kanssa ja nautiskellä myös perheen seurasta. Jääkaappi on pullollaan kesäisiä ruokatarvikkeita, aurinko paistelee ja ulkosauna on ollut lämpiämässä jo useamman tunnin, livahdan kohta sinne. Juuri meille sopivan rauhallinen juhannus, jonka saa viettää kotona. Siitäpä voiskin tulla se meidän oma juhannusperinne! Tuskinpa täältä malttaa lähtä enää mihinkään, ihanasta kodista ♥

Isot marjapensaat rehottaa, ja osa pensaista on puolestaan ihan keskenkasvuisia!
Onneksi melkein kaikkiin pensaisiin on kasvamassa marjoja.

Kuvassa vilahtaa edellisen asukkaan puuhun rakentama liukumäki! :)

Tuvan ikkunan alla kukkivaan syreeniin putkahti vaalean lilat kukat.

Rennon mukavaa ja leppoisan rauhallista juhannusta kaikille! :)
Toivottavasti saatte viettää sitä rakkaimpienne kanssa, se on tärkeintä.
Kuulemisiin!

Heini

2 kommenttia:

  1. Sata taisi tulla nyt täyteen ;) Ihana blogi sinulla :) saa tulla kurkkaamaan myös omaa blogiani osoitteessa http://suppiksen.blogspot.fi :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moikka suppis, ja tervetuloa lueskelemaan! Olit tosiaan se sadas, mahtavaa :D Sinun blogistasi löytyy aivan ihania neulomuksia!

      Poista