keskiviikko 17. heinäkuuta 2013

Arvonnan voittaja...


Heissan!

Kiitos kaikille pöllö-arvontaan osallistuneille ihanista kommenteistanne ♥.
Arvontaan osallistui yhteensä 52 kivaa tyyppiä, jotka olisivat mielellään ottaneet jonkun pöllökoruistani kaulaansa, joten pidän sitä oikein hyvänä lukemana :)

Käytin jälleen hyväksi havaittua netistä löytyvää arpakonetta, ja järjestyksessä neljästoista kommentti oli se voitokas! Onnea Lotalle, joka onkin juuri sopivasti uuden pöllökorun tarpeessa! :DPistänpä tähän samaan syssyyn vielä Kihupäivien kuulumiset! Eli viimeisimmän viikonlopun markkinameiningit Pyhäjärvellä oli jälleen menestys! Mukavaa aina parantaa myyntiä edelliseen vuoteen verrattuna, ja Kihuilla on aina muutenkin käynyt paljon ihania asiakkaita.


Molempina toripäivinä oli juuri sopiva ilma, ei liian kuuma tällä kertaa. Iloista porukkaa oli paljon liikenteessä ja aika kului nopeasti. Oli niin mukava kun moni kävi moikkaamassa ja kertomassa, että on tilannut minulta koruja tai saanut lahjaksi ja näinpäs myös muutamalla ihmisellä tekemiäni koruja ja laukkuja käytössä! ♥ Sain myös muutaman uuden tilaustyön, joten hyvä homma senkin kannalta :)


Viikonloppu oli täynnä toimintaa ja päivät venyi pitkäksi, kun menin sekä perjantaina että lauantaina vielä lipunmyyntihommiin meidän pienen elävän musiikin yhdistyksen rokkifestareille (Elmusrock). Molempina päivinä venyi pitkälle aamuyöhön, ennenkuin pääsin nukkumaan. Tällaisia viikonloppuja ei onneksi ole kovin usein, ja toivon mukaan nämä kaksi tapahtumaa ei osu ens vuonna päällekkäin. Nyt olen kuitenkin taas täynnä uutta virtaa ja lauantain Savo Vintage pyörii kovasti mielessä! Sitä reissua on taas odotettu vuoden verran, joten varmasti kirjoittelen siitä vielä lisää :) Siihen asti, söpöä viikkoa kaikille!4 kommenttia:

 1. Eikä, minäkö ihan totta voitin? Ihan mahtavaa, KIITOS! (:

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä vain, sinä voitit! :) Onneksi olkoon! Laitoinkin sulle jo blogiin kommenttia, tulikohan se perille. Mutta voin pistää vielä sähköpostia :)

   Poista
 2. Hellurei! Täältä: http://melutalossa.blogspot.fi/ löytyis tunnustus sulle ihanainen <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ihana Melutalon rouvasihminen ♥ Pitäski päästä taas Melutaloon, kun alkaa olla vieroitusoireet päällä. Oon nähny jo unta rakkaista Melutalon kakaroista ♥ ♥ ♥

   Poista