tiistai 13. elokuuta 2013

Tilaustyölaukkuja

Sain taas toteuttaa pari ihanaa laukkua asiakkaan toiveilla! Tämä eka sienilaukku on ihan hurmaavan syksyinen ♥. Sopii oikein hyvin ainakin minun mielentilaan, kun odotan jo ruskan sävyjä puihin. Ei tässä loppukesässäkään ole mitään vikaa, kun tiedän syksyn ja talven olevan ihan lähellä! Laukussa on sisäpuolella oranssi-valkopilkullinen vuorikangas ja kaksiosainen sisätasku. Ja vetoketju löytyy tottakai laukun suulta, sitä ei vaan tässä näy. Asiakas tuntui olevan todella tyytyväinen ja laukku pääsi jo heti käyttöön tänään! Huippua!


Seuraavat maatuska-ihanuudet lähti äidille ja pienelle tyttärelle ♥. Minusta on niin ihanaa, että laukut teetettiin vieläpä samalla kuosilla, kankaiden pohjaväri on vain vähän eri. Myös muut pienet yksityiskohdat laukuissa erottaa ne toisistaan. Kuitenkin laukuissa on paljon samoja sävyjä ja elementtejä, että ne näyttää ihan selkeästi saman perheen laukuilta. Söpöä! Toivottavasti pieni tytär ilahtuu, kun äiti yllättää hänet tällaisella lahjalla.Seuraavaksi onkin jonossa kaksi koululaukkua ahkerille opiskelijaneitokaisille! :) Niistä on tulossa myös persoonalliset superihanilla kangasvalinnoilla. Taidankin lähteä heti hommiin, kun intoa piisaa!
Tarmokasta päivää sinullekin!

8 kommenttia:

 1. Onpas söpöjä laukkuja:)

  VastaaPoista
 2. Nää sun tekemät laukut on ihan huippuja!

  VastaaPoista
 3. Oi että kun on söpöjä :)

  VastaaPoista
 4. Näitä laukkuja kävinkin jo facebookissa ihailemassa, on niin suloisia etä piti tulla tännekin puolelle kurkistelemaan =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Heidi! Mukavaa kun sinäkin tykkäät :)

   Poista