maanantai 23. syyskuuta 2013

Maatuska-postikortteja


Eräänä päivänä tässä pari viikkoa sitten minun rupes kuitenkin mieli tekemään postikortteja. On sitä mulle ehoteltu, mutta innostuin vasta nyt. Kai se piti lähtee ihan itestä se ajatus, ja tottakai myös yllättäen. Minä oon tilannut nuo kaikki painotuotteet, niinku käyntikortit ja tuotelaput, semmoisesta firmasta kuin Printwhat. Ajattelin tilata sieltä näin alkuun ihan vaikka yhenlaisia kortteja vain.


Printwhatilla olikin sellainen tarjous, että sieltä saa tilattua 250 kappaletta ilmaisia postikortteja. Tottakai käytin sen tarjouksen hyväkseni, ja nuo vaakamalliset kortit on nyt niitä ilmaisia mainospostikortteja. Minä hupsu yllätyin, kun kortin takana alalaidassa olikin Printwhatin mainos. No tottakai siellä on, ei kai ne muuten olisi ilmaisia kortteja! En viitsi myydä näitä mainoskortteja, mutta tämä on ihana, minulle täysin ilmainen lahja, jonka saan antaa jokaiselle asiakkaalle. Tuo pystysuuntainen pinkki maatuska-kortti menee sitten ihan myyntiin, ja niitä saa ensi viikolla (4.-6.10.) Seinäjoen käsityömessuilta. Apua, ne on jo ihan kohta! :)


Tuosta ekasta kuvasta muuten näätte, minkä värisen olisin oikeasti halunnut tuosta vaakatasossa olevasta kortista. Olisin halunnut, että väri on jotain mintunvihreän ja turkoosin väliltä. No, sepäs ei olekaan niin helppo juttu, kun painetut värit ei todellakaan aina vastaa tietokoneen ruudulla näkyviä värejä. Oon aina tilannut ihan summassa kaikki paperipainotuotteet, ja melkein koskaan lopputulos ei oo ollut ihan just sitä mitä toivoin. Nyt omistan tuollaisen Pantonen väriopasviuhkan, jonka mieheni osti käytettynä huuto.netistä. Tuokaan ei oo ihan riittävä, sillä siinä on vain päällystämättömälle paperille tarkoitetut sävyt. Ottaisin hyvin mielellään neuvoja vastaan painoalan ammattilaisilta, kiitos! :)

Kortit on joka tapauksessa ihania, tykkään tuosta vihreästä väristäkin, vaikka se ei ollut sitä mitä halusin. Olin jo varautunut siihen, että mitä luultavimmin se mun sävy ei tuu olemaan sama kuin näytöllä. Jospa ensi kerralla jo osuis lähemmäksi, kun otan uuden Pantone-viuhkan avuksi ;).

9 kommenttia:

 1. Onpa ihania, tuo pinkki etenkin! Aloin vähän aikaa sitten harrastaa postcrossingia ja noita kelpaisi kyllä lähetellä ympäri maailmaa! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Tiiu! :) Vau, onko se sitä, missä lähetetään postia ihan tuntemattomille ihmisille?

   Poista
 2. Tosi nättejä! Kyllä kelpaa lähetellä :)

  VastaaPoista
 3. Ai kiva on siellä näköjään vaihtoehto yksityisillekin, kiitos vinkistä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, tuo Easyprint näyttää olevan ihan uusi vaihtoehto! Sitä ei ole ennen ollut. Hyvä että on valinnanvaraa ja erilaisia mahdollisuuksia erilaisiin tarpeisiin. Ole hyvä vain :) Pistähän omia kortteja tilaukseen, mielenkiintoni heräsi! :)

   Poista
 4. Oi miten kivoja kortteja! Varmasti asiakkaat ilahtuvat saadessaan noita :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, toivottavasti! :) Onhan se aina mukavaa saada jotain kivaa kaupanpäälle, joten jospa näistä olisi iloa :)

   Poista