tiistai 15. lokakuuta 2013

Heräteostos

Seinäjoen messujen innostamana minun piti päästä Pimpula-kirppikselle katselemaan, löytyiskö mitään ispiroivaa materiaalia tai tuunaukseen kelpaavaa löytöä, josta voisin mahdollisesti tehdä jotain myyntipaikan somistusjuttua. Minun ei suinkaan ollut tarkoitus lähteä huonekaluostoksille, mutta tottakai kalustepuolella piti pyörähtää, kun huomasin että sinne oli tullu vaikka mitä uutta! Tai siis ei todellakaan uutta, vaan ihanaa, vanhaa aarretta. Mun sydän sykähti pienelle lipastolle, ja sillä oli myös erittäin pieni hinta, jonka ansiosta se lähti heti meille asustamaan.


Lipastossa ihastuin sen kokoon, muotoon ja väriin, se on just passeli mun työhuoneeseen. Näppärän pieni ja tykkään tuosta mustasta väristä höystettynä ripauksella kultaa. Ruskeat kohdatkaan ei riitele. Ja koska hinta oli niin halpa, tuli heti sellainen innostus, että tätä raaskii ainakin ihan huoletta lähteä jotenkin itse tuunaamaan. Lipasto on jo valmiiksi sopivan käytetyn ja kuluneen näköinen, että enää ei tarvitse säästellä.

Työhuoneen tapetinjämistä sain kivat paperit laatikoiden pohjalle.
En kiinnittänyt näitä mitenkään, että ne saa helposti pois tarvittaessa.


Ensin ajattelin, että etsisin jostain kauniita ruusunkuvia. Kiiltokuvia, lahjapaperia, askartelukartonkia tai vaikka lehdistä. Olisin koristellut lipaston laatikoita ulkoapäin sommittelemalla muutamia nättejä ruusuja ja kiinnitämällä ne lakalla. En kuitenkaan kerennyt edes aloittaa tämän idean toteuttamista, kun yhtäkkiä muistin että mulla on jonkin verran tuollaisia muovisia ruusuja, jotka on takapuolelta ihan sileitä. Etsin ne käsiini, ja niitä oli juuri sopivasti kuusi kappaletta! Päätin liimata ne lipaston nuppien päihin koristeiksi. Iso läjä lujaa superliimaa, onkohan se nimeltää Extreme repair, tai jotain. Sitä liimaa oon tykännyt käyttää monelaisissa jutuissa jo vuosia.


Jätin lipaston nyt tällä erää ilman niitä ruusukiiltokuvia. Täytyy antaa sen asian vielä muhia, ja jos joskus tuntuu siltä että haluan vielä lisää ruusuja työhuoneeseen, niin antaa palaa! :D Nyt tykkään tästä tällaisenaan. Ja tämä pieni sisustusmuutos piristi taas kummasti! Huoneeseen tuli lisää tilaa ja avaruutta ja sain itellekin uutta intoa työskentelyyn. Kotoilu ja kodin laittaminen on aina hyväksi mielelle, sanon minä! ♥

6 kommenttia:

 1. Oijjoijoii, miten nätti! :) Haaveilinkin just ehkä puoli tuntia sitten, miten ihanaa ois tulla joskus teille tekemään jotain kässähommia yhessä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oiii, se ois niin ihanaa! Määki oon koko viikon kaivannut teille ♥ Voitais pitää meillä semmoset käsityöpikkujoulut yhessä :)

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Kiitos! Eihän nuo vedä vertoja teidän puutarhan kauniille ruusuille, mutta kivat nupit tuli :) Huoh, minäkin haluaisin alkaa kasvattamaan ruusuja! Toivottavasti se ei oo kovin vaikeaa, niin voisin keväällä kokeilla. Kysyn sitten sulta vinkkejä ;)

   Poista
 3. Ja hyvälle mielelle saa myös nuo teidän upeat tapetit! Ne on niin rohkeat ja kauniit, selvästikkin ilolla ja onnella seiniin laitettu :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi että, kiitos :) Tykkään kyllä noista tapeteista ihan hulluna, ja ne oli vieläpä edulliset, kun vertaa tapettien hintoihin yleensä. Tuota tapettia saa ainakin Rautia-kaupoista, ja yksi rulla oli jotain vähän päälle 20€ (jos joku kiinnostui).

   Poista