keskiviikko 2. lokakuuta 2013

Käsityö 2013 -messut Seinäjoella

Vuosi on hurahtanut nopeasti, ja nyt olisi vuorossa minun toiset messut Seinäjoella. Viime vuonna meillä oli todella mukava messureissu ja senpä takia on kiva lähteä nyt uudelleen Seinäjoelle. Messuilla on vaihtunut järjestäjä, joten sen myötä on saattanut tulla hyviä uudistuksia. Täältä pääset tutustumaan paremmin Käsityö 2013 -tapahtumaan!


Jotain olen sentään itsekin kehittänyt viime vuodesta. Käteiskassan lisäksi minulla on uusi, ihana apuväline myyjäisiin, eli iZettle-kortinlukija. Olen kuullut siitä niin paljon hyvää ja tuo kortinlukija on hurjassa nousussa, joten uskaltauduin itsekin tilaamaan sen. Olen jäsenenä Suomen Käsityöyrittäjissä ja Facebookin suljetussa SKY-ryhmässä on ollut paljon puhetta tästä iZettlesta. Oon saanut todella paljon apua ja hyötyä irti niistä keskustelupiireistä monen eri asia suhteen, ja tämä iZettle on varmasti sellainen kapistus, etten olisi muuten tiennyt sen olemassaolosta. Kiitos niille ihmisille, jotka kerkeävät ja viitsivät jakaa omia käyttökokemuksiaan ja antaa neuvoja. Niistä on varmasti hyötyä monelle muullekin :). Kivaa päästä nyt ekan kerran itse kokeilemaan tätä kortinlukijaa käytännössä. 


Kuvitin tätä juttua ihanan herkkulaukun kuvilla, joka on viimeisin asiakastyöni. En varmaan koskaan onnistu pitämään päätöstäni olla ottamatta tilaustöitä vastaan jollain kiireisellä hetkellä ;). Olin taas päättänyt, että valmistaudun kunnolla messuihin, käytän kaiken työajan uusien tuotteiden tekemiseen ja kaikenlaiseen muuhun valmistautumiseen. Otin kuitenkin pari tilaustyötä vastaan ja aloitin jopa sen verkkokaupan rakentamisen, joten meni taas vähän höpsis nämä suunnitelmat olla haalimatta liikaa samaan syssyyn. Jospa mä salaa nautin siitä jännityksestä, että kerkeänkö tehdä kaiken ajoissa? Ja typeräähän se olisi kieltäytyä tilaustyöstä. Tämä laukku oli ilo tehdä :)


Viikonlopusta on tulossa varmasti niin mukava! Päästään miehen kanssa yhdessä "lomailemaan" tästä normaalista kotoilusta, vaikka se ei pelkkää lomaa olekaan. Meillä on aina niin mukavaa yhdessä myyntitapahtumissa, että sitä ei voi oikein edes työksi sanoa! :) Ainakin se on hurjan mukavaa työtä. Toivottavasti palaan yhtä hyvillä mielin kotiin, eli tapahtuma olisi myös kannattava. Pitäkää peukut pystyssä ja tulkaa moikkaamaan, jos tulette messuilemaan!

terkuin Heini 

4 kommenttia:

 1. Supernätti tilaustyö!
  Hienoa, että sulla on kortinlukija ja nettikauppakin tulossa - itse en ole vielä uskaltautunut tms... :). Kiva oottaa, kun pääsee ihastelemaan nettikauppaasi ja toki varmastikin sitten kuvia myöhemmin täältä blogista Seinäjoen messuilta.
  Ihanaa messumatkaa! <3

  VastaaPoista
 2. Juu, tuo iZettle on sellainen kortinlukija, johon talous ei kaadu! Se oli syyskuussa puoleen hintaan, eli 59€ koko laite kertamaksuna. Muita maksuja on parin prosentin provisio myynneistä. Aiemmin oon selvitellyt sellaisia pankin kautta hommattavia korttilaitteita, ja ne on ihan älyttömän paljon kalliimpia.
  Kiitos tosi paljon, kyllä varmasti laitan messuilta kuvia ja kuulumisia jälkikäteen! :)

  VastaaPoista
 3. Vastaukset
  1. Ne on kyllä aina söpöjä, ihan missä vaan! :)

   Poista