perjantai 8. marraskuuta 2013

Suomen Kädentaidot -lippujen arvonta!


Jee, tasan viikon päästä starttaa Tampereella Suomen Kädentaidot 2013 -messut! Tapahtuman ajankohta on 15.-17.11. perjantaista sunnuntaihin. Nämä on käsittääkseni Suomen suurimmat kädentaitomessut, ja siellä on tänä vuonna kolme messuhallia käytössä. Siinä onkin kävijöille ihan kunnolla työtä, että kerkeää ja jaksaa kiertää kokonaan koko tapahtuman yhdessä päivässä. Paitsi että voihan messuille ostaa lipun ihan vaikka koko viikonlopuksi!

Minä menen nyt elämäni ensimmäistä kertaa tähän tapahtumaan myymään, ja oon todella innoissani :). Olen jo parina viime vuonna laittanut paikkahakemusta Tampereelle, mutta aina liian myöhään. Tämän tapahtuman myyntipaikat menee nopeasti ja suurin osa taitaakin varata heti messujen jälkeen jo seuraavan vuoden paikan. Nyt minä onnellinen pääsen mukaan tuonne ihmisvilinään ja hulinaan kokeilemaan, että riittääkö minun tuotteille kysyntää. Jännittävää!


Ja sitten asiaan; sain viisi kappaletta asiakaskutsuja, joita voin antaa eteenpäin. Yhden kutsun arvo on 14€, eli sillä pääsee yhdeksi päiväksi messuille. Uskoisin, että päivän saa valita itse. Haluaisin arpoa nämä liput kaikkien kesken, jotka ovat halukkaita tulemaan Suomen Kädentaidot -messuille! Jos olet tulossa tai innostut tämän arvonnan myötä lähtemään messuille, niin pistä kommenttia tähän alle. Nämä liput ovat henkilökohtaisia ja niistä ei saa hyötyä rahallisesti, eli et voi myydä niitä eteenpäin. Osallistuthan vain, jos oikeasti pääset tapahtumaan.

Ensin ajattelin, että arvon kaikki viisi lippua erikseen. Nyt kuitenkin päätin jakaa liput kolmeen osaan, eli viidestä saa kaksi kahden lipun settiä ja viides lippu jää parittomaksi. Näin minulle itselleni tulee vähän vähemmän postitettavaa, ja kaksi onnellista saa lipun itselleen ja ystävälleen.

Arvonnan palkinnot ovat siis seuraavat:
- 2 kappaletta yhden päivän lippuja Suomen Kädentaidot -tapahtumaan
- 2 kappaletta yhden päivän lippuja Suomen Kädentaidot -tapahtumaan
- 1 yhden päivän lippu Suomen Kädentaidot -tapahtumaan

Aikaa osallistumiseen on oikeastaan vain tämä viikonloppu, niin saan liput heti alkuviikosta postiin. Kuulin tänään, että Postilla on jokin lakko menneillään, ja päiväposti ei ole kulkenut kovin luotettavasti, joten haluan postittaa nämä liput hyvissä ajoin. Suoritan arvonnan maanantaina aamupäivästä, joten tarkkaile sähköpostiasi, että saan voittajien osoitetiedot mahdollisimman nopeasti.

Voit osallistua jättämällä sähköpostiosoitteesi tai jonkin muun yhteystiedon tähän postaukseen. Voit kirjoittaa osoitteesi vaikka tällaisessa kirjoitetussa muodossa, esimerkiksi handmadebyheini (at) hotmail piste com, jos pelkäät että osoitteesi napataan roskapostitarkoituksiin.

Kaikki varmaan mielellään voittaisivat sellaisen kahden lipun paketin, että voi ottaa kaverin messuille mukaan. Jos kuitenkin tiedät heti, että tarvitset vain yhden lipun, niin laittaisitko myös siitä viestiisi? Se helpottaa arpomista, niin että kaikki saisivat tarvitsemansa määrän.

Kiitos osallistumisestasi ja nähdään messuilla!39 kommenttia:

 1. sixthapple (at) hotmail.com

  VastaaPoista
 2. Olisipa kiva päästä sinne monen vuoden tauon jälkeen!

  kartanonrouva.elise (at) gmail.com

  VastaaPoista
 3. mervi.kamula@yahoo.com

  VastaaPoista
 4. Vastaukset
  1. Hei, onnea sinulle! Voitit arvonnasta kaksi lippua messuille :) Laitan sähköpostia tulemaan heti.

   Poista
 5. 1 lippu olis ok! :) mtuonone (at) gmail.com

  VastaaPoista
 6. En päässyt Joensuuhun niin voisin tulla Tampereelle ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heippa anonyymi! Jättäisitkö tähän vielä jonkin yhteystiedon, niin saan sinuun yhteyden, jos voitat lippuja? Kiitos! :)

   Poista
 7. satuhius@hotmail.fi

  VastaaPoista
 8. Messuliput löytyvät jo, mutta pitää sanoa että huippua kun olet tulossa messuille. Täytyy tulla tekemään löytöjä, tiedätkö jo missä myyntipaikkasi on?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei Noora, kiva että oot tulossa! Mun paikka löytyy C-hallista, ja paikkani on P135, eli pöytäpaikka. Toivottavasti kerkeät kierrellä kaikki haluamasi paikat ja löydät myös minun osastolleni. Oikein mukavia messuja! :)

   Poista
 9. kissojenvaltakunnassa@gmail.com

  VastaaPoista
 10. Tarkoitus ois muutenkin tulla, joten liput ei olis pahitteeksi :)
  nupu (at) wippies.fi

  VastaaPoista
 11. Sinne menossa, täältä tosi kaukaa pohjois-pohjanmaalta. Lippu olisi kiva, toki sen aion hankkia vaikka en nyt voittaisikaan :) Ja yksi riittää :) minnapistetolonenatsuomipistenet

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei Minna, voitit sen yhden lipun, onnea! :) Laitan sähköpostia tulemaan.

   Poista
 12. riksamm (at) suomi24 piste com

  VastaaPoista
 13. indigosini07 (at) gmail piste com

  VastaaPoista
 14. joka tapauksessa siellä on käytävä , yksi riittää

  VastaaPoista
 15. johansson piste pauliina (at) gmail piste com Itselleni riittää yksi lippu.

  VastaaPoista
 16. Jee, en ole itse siellä myymässä mutta kiva olisi käydä edes katsastamassa :)
  Mirka.teerikangas@cosecha.fi

  VastaaPoista
 17. Oi minä niin tahtoisin nämä voittaa :-) Kaksi tai yksikin olisi mahtava juttu. mirya@wippies.com

  VastaaPoista
 18. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 19. Hei

  Olisi niin mahtavaa voittaa arvonnassa, koska messuille olen todellakin menossa. Molemmat vaihtoehdot käy - helpottaisi kummasti köyhän opiskelijan messubudjettia. taina.tammelinlaine(at)gmail.com

  VastaaPoista
 20. Jokavuotinen perinteemme on käydä kyseisillä messuilla yhdessä äitini ja isäpuoleni kanssa. Joten kaksi lippua olisi mahtavaa, mutta yhdestäkin on iso apu :) pipar . minttu at dnainternet . net

  VastaaPoista
 21. Tuolla olisi kiva käydä!! helikoskinen1 (at)luukku.com

  VastaaPoista
 22. olen menossa perjantaina miniäni kanssa,haluan mukaan arvontaan

  VastaaPoista
 23. Mukaan arvontaan! :D

  l.autiomaki (at) gmail piste com

  VastaaPoista
 24. tiina (at) nimerkki.com

  VastaaPoista
 25. Arpaonnea toivomuslistalla=)
  sanna.pitkanen@pp.inet.fi

  VastaaPoista
 26. Mukana menossa, kaksi lippua olisi toiveena saada. sanni.nordberg@gmail.com

  VastaaPoista
 27. ekaa kertaa lähdössä innoissaan Tampereelle. Arpaonnea siis mulle ja kaverille. :)
  jenni.jarvisalo (at) gmail.com

  VastaaPoista
 28. sateenkaariponi at hotmail piste com :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei, onnea sinulle! Voitit arvonnasta kaksi lippua messuille :) Laitan sähköpostia tulemaan heti.

   Poista
 29. sanna-huotari (at) suomi24.fi

  VastaaPoista
 30. Arvonta on nyt päättynyt, ja kaikille voittajille on ilmoitettu sähköpostitse! Onnea vielä kerran :) Kommentoin myös noiden voittaneiden viestien alle. Oikein iso kiitos kaikille osallistuneille! ♥ Toivottavasti pääsette kuitenkin messuilemaan, on tulossa varmasti ihan huippu viikonloppu!

  VastaaPoista
 31. Hei Heini!
  Kierrellessäni viikonloppuna kädentaitomessuilla, ihastuttava myyntipisteesi jäi erityisesti mieleeni. Onnekseni mukaan tarttui käyntikorttisi, ja löysin näin blogisi. Ihana tunnelma vain tiivistyy täällä blogissasi. Arvostan! Aion seurata blogiasi ja kävinpä tykkäämässä facebookissakin. Mukavaa Joulun odotusta ja työniloa!
  -Minna-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei Minna!
   Ja kiitos ihanasta viestistä! :) Todella mukavaa, että sain sinusta blogin lukijan ja tykkääjän. Ne messut oli kyllä superkivat ja siellä oli niiiiin paljon ihanaa nähtävää joka puolella, että arvostan kyllä kovasti kun tykästyit juuri minun osastooni ♥! Kiitos samoin, oikein ihanaa joulun odotusta sinulle!

   Poista