torstai 9. tammikuuta 2014

Mikä ihana talvi...
Näyttääkö teillä muilla tältä, kun katotte ulos ikkunoista? Nyt minusta tuntuu, etten enää jaksa pitää lempivuodenaikani talven puolia. Ei tammikuussa pitäis näyttää tältä! Minun unelmatalvi on kauniin kuurainen ja lumenvalkoinen, sopivasti pientä pakkasta. Jopa minun mies, joka ei koskaan valita mistään tai kenestäkään, sanoi eilen että tuo harmaus ja pimeys alkaa pikkuhiljaa masentamaan.

Näen kyllä paljon kauneuttakin noissa sumuisissa ja hiljaisissa kuvissa. Sitä ei vaan oikein tällä hetkellä osaa arvostaa. Kun menen pihalle, en haluais kuulla vesipisaroiden tippumista räystäiltä.

Uskoisin silti, että kyllä me saadaan vielä nauttia lumestakin ennen kuin kevät saapuu. Päivät senkun pitenee tästä eteenpäin ja eikös alkuvuodella oo aina tapana mennä ihan hujauksessa! Kevään aikana on tulossa monta mukavaa juttua, joita on ihana odotella malttamattomana. Tämä on vähän sellaista haaveilun ja suunnittelun aikaa, ja se ainakin auttaa pitämään mielen iloisena. Myös pienen matkan suunnittelu polttelee mielessä, jos pääsisi tänäkin vuonna käymään muilla mailla kattelemassa elämää.

Jonkin kivan asian suunnittelu, odottaminen tai edes siitä haaveileminen auttaa tässä harmaudessa, suosittelen teillekin! :)


13 kommenttia:

 1. Harmaata ja pimeää ja sateista....sitä on liikkeellä...:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No onneksi sekin loppuu jossain vaiheessa! :)

   Poista
 2. Minä voin lähettää kuvien muodossa lumikuvia, nytkin tupruttaa niin maan vietävästi :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oijoi, onpa kivaa! Kyllä se lumisade varmasti tännekin tulee! :) Tänään piti olla revontulia koko maassa, mutta epäilen ettei niitä näy tuolla sumussa meillä.

   Poista
 3. Just tuolta näyttää täälläkin :( Tosi mälsää! Mutta täälläkin mieltä valaisee mm. kivojen juttujen ja matkojen suunnittelu :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihanaa, me suunnittelijat! :D Aina jotain haaveissa ja matkasuunnitelmia mielessä. Mut se vaan on niin kivaa :)

   Poista
 4. Sama näkymä, mut viikonloppunahan se talvi tulee kai koko maahan! On jo aikakin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ai että miten tervetullutta! Oon tosi huono seuraamaan säätiedotuksia, mutta oon jo monelta kuullut että nyt pitäisi pakastua ja tulla lunta ♥.

   Poista
 5. Jopa minä kaipaan jo lunta, vaikken erityisesti talvi-ihminen ole koskaan ollutkaan. Tämä kestosyksy vain on niin synkeää ja alakuloista että itsekin alkaa olla samanlainen. Pikkupakkanen piristäis kummasti. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voivoi, ei se oo kyllä kivaa kun tuommonen pitkäkestoinen ankea sää alkaa vaikuttamaan jo kaikkiin! Onneksi yöllä tuli edes vähän lunta.

   Poista
  2. Voivoi, ei se oo kyllä kivaa kun tuommonen pitkäkestoinen ankea sää alkaa vaikuttamaan jo kaikkiin! Onneksi yöllä tuli edes vähän lunta.

   Poista
 6. Meillä tässä hitusen pohjoisempana oli eilen juurikin tuon näköistä, mutta illalla alkoi lunta tulla ja nyt on jo ikkusen lunta ja pakkasta, toivottavasti lumi tulee sinnekin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täälläkin oli tullut yöllä vähän lunta, mutta sitä on niin hento kerros, että vielä ruoho pilkistää alta. Lisää lunta, kiitos! :)

   Poista