torstai 13. helmikuuta 2014

Meillä kuulostaa ihan mummulaltaLöysin pari viikkoa sitten aivan hirmu suloisen seinäkellon, ja mistäpä muualta kuin Pimpula-kirppikseltä. Kellosta puuttui avain, jolla se vedetään käyntiin, joten kävimme paikallisessa kellosepänliikkeessä ostamassa avaimen ja kyselemässä muutenkin neuvoja, että mitenkä tällaista kapistusta käytetään. Pienen putsauksen jälkeen se on nyt seinällä ja naksuttaa niin kivan mummolamaisesti. Äänestä tulee kotoisa olo, ja ollaan jo totuttu siihen. Toivon vaan, että meillä käyvät yövieraat ei häiriinny! ;) Kello on aivan ihana löytö ja on ihan kuin meille tehty.

Tee se ite -ovikanssi. Ostin noin euron maksavan styroksisen renkaan, ja loput tarvikkeet löytyikin omista varastoista. Alimmainen mustavalkoraidallinen nauha on vinonauhaa, ja joustavuuden takia erittäin hyvää kierrettäväksi tuon renkaan ympärille. Kiinnitin ihan kaikki koristeet pienillä päättömillä nuppineuloilla. Jos siis kyllästyy, niin voi purkaa koko höskän ja tehä ihan uuden!


Meille on tulossa huomenna, tai oikeastaan tänään kaksi kivaa vierasta, toimittaja ja valokuvaaja tekemään juttua Unelmien Talo & Koti -lehteen. Sen innostamana olen tehnyt pieniä sisustusjuttuja tässä viime päivinä. Ja ukkokultanen on ollut se, joka on hoitanut kaiken siivoamisen! ♥ (kiitos) Näin se meillä menee, toinen haaveilee ja hössöttää kaikenlaista ei niin tärkeää, ja toinen on se järjen ääni. Minä kyllä keksin aina kaikkea muuta kivempaa tekemistä, kuin se mitä pitäis oikeasti tehä. Nyt pitäisi malttaa mennä jo nukkumaan, että olen aamulla virkeänä vastaanottamassa vieraita. Ehkäpä kirjoittelen lisää, kun tuo jännä kuvauspäivä on ohi!

Aloitin himmelin koristelun puuhelmillä jo ennen joulua, mutta se jäi kesken joulupöpön iskiessä.
Nytpä tuli tämäkin keskeneräinen homma vietyä loppuun.

16 kommenttia:

 1. Suloinen kello! Meillä mies on se jota häiritsee kaikki kellot jotka naksuttaa ja mulla ois yx kello odottamassa seinälle pääsyä, mikä vissiin lyökin :). Mukavaa kuvauspäivää!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No voi että, saisitkohan miehesi tottumaan kelloon siedätyshoidon avulla..? :) Tai sitten kaunis kello voi olla ihana koristekin seinällä, vaikkei sitä laittaisi käyntiin. Jos tämä meidän kelloaarre ei olisi toiminut, niin oisin joka tapauksessa pistänyt sen esille. Niin ihana se on.

   Poista
 2. Tuo kello kyllä sopii teidän kotiin kuin nenä päähän. Iloista kuvauspäivää, täytyy sitten heti käydä ostamassa kyseinen lehti kunhan juttu ilmestyy :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, minustakin meidän oli ihan pakko ottaa tuo kello meille :) Ja kuvauspäivä oli tosi kiva, juttu saattaa tulla jopa piakkoin lehteen. Ilmoittelen, kunhan se varmistuu minullekin :)

   Poista
 3. Oi, onpa ihana kello!
  Ja nuo sun rusetit on aina yhtä söpöjä :)
  Oikein antoisaa ja mukavaa jutuntekopäivää!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos moninkertaisesti! :D Jutuntekopäivä oli tosi mukava ja siitä jäi kyllä erittäin hyvä mieli!

   Poista
 4. Tuosta kello jutusta nousi mieleen muisto lapsuudesta. Kesäinen sunnuntaipäivä mummulan hiljaisessa pirtissä, kärpäsen surina ja seinäkellon tasainen raksutus! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minunkin mummulassa raksuttaa seinäkello, ja jotenkin siitä tulee aina sellainen ihanan rauhallinen olo. Ei oo kiirettä mihinkään, vaikka tuo kello tuossa koko ajan käykin. Ihania muistoja :)

   Poista
 5. Oi, kaikkea ihanaa, kaunista, jännää <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On kyllä niin jännää ja kivaa odotettavaa! :)

   Poista
 6. Niin monta söpöä juttua. Helmet himmelissä ovat tosi kiva keksintö.

  Minä muuten olen se ihminen, joka on yökyläillessään joutunut ottamaan kelloja seiniltä keskellä yötä ja piilottelemaan niitä vaatekaappeihin ja peittojen alle, jotta se helvetillinen tikitys edes vähän vaimenisi. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitosta! :)
   Kyllä muakin monesti kyläpaikassa häiritsee kaikenlaiset äänet ja valot, kuten vaikka jääkaapin hurina tai lorina, tai telkkarista ja muista viihdelaitteista tulevat kirkkaat valot, esim. modeemi... Jos ei oikein osaa nukkua hyvin missään muualla kuin omassa sängyssä, niin kaikki pienetkin jutut ärsyttää! :) Omassa kodissa sitä on niin tottunut kaikkiin talon ääniin.

   Poista