keskiviikko 19. helmikuuta 2014

Sisustusjutuista

Melkein jo viikko vierähti siitä, kun sain erityisiä vieraita kylään. Viime torstaina kaksi ihanaa naista tuli tekemään juttua kodistamme Unelmien Talo & Koti -lehteä varten. Sain vuodenvaihteessa sähköpostia Ilonalta, joka oli ihastunut kotiimme täällä blogissa, ja hän ehdotti mahdollista lehtijuttua. Tottakai innostuin asiasta, ja pian oli jo päivämäärä lyöty lukkoon. Etukäteen piti jännittää oikein urakalla, mutta ihan turhaan. Meidän koti kelpasi juuri sellaisenaan, kuin se on. Vieraat viipyi vähän reilu kolme tuntia, joten sekin jo kertoo siitä, että todella kivaa oli!


Me ostettiin useampi paketti värikkäitä tulppaaneja ihan kuvauspäivää varten, ja kivaksi yllätykseksi myös vieraat toi runsain käsin kukkia! Saatiin nauttia kauniista kukista monta päivää, ja niitä katellessa leijuin hyvän mielen pilvessä kun juttupäivästä jäi niin hyvä mieli. Olin myös todella huojentunut, kun se oli ohi, joten siitäkin tuli kevyt mieli. En tiiä vielä yhtään, milloin juttu julkaistaan, mutta se saattaa tulla jo kevään aikana lehteen. Ilmoittelen sitten kun se on luettavissa! Jännityksellä jäämme itekin odottelemaan :).


Nyt heti pääsette lukemaan yhtä toista juttua, joka on julkaistu jo marraskuun lopussa. Haapajärveltä kotoisin oleva Mari pyysi meitä mukaan Tiimaan, joka on tabletille tarkoitettu monimedialehti. Mari kävi kesällä tekemässä haastettelua ja ottamassa kuvia meiltä ja kirjoitti kivan jutun Tiimaa varten. Lehti on siis Oulun Ammattikorkeakoulun journalismiopiskelijoiden projektityö ja siinä on ihanan nostalgisia aiheita luettavaksi. Minä itse pääsin lukemaan lehden vasta pari viikkoa sitten, kun Mari oli niin ihana että toi meille iPadin lainaan viikonlopuksi. Lehti on julkaistu vain AppStoressa, joten se hankaloitti asiaa meidän kohdalla. Meidän perheestä kun ei löydy yhtään Applen laitetta.

Nyt kun olen päässyt lukemaan lehden läpi, niin voin kyllä hyvillä mielin kehua, että se oli tosi kivan ja yhtenäisen näköinen ja jutut oli mielenkiintoisia. Hyvin oli saatu se nostalginen teema tuotua esiin. Juttua oli mm. Oulun kummituksista, tatuoinneista, sahan soittamisesta, keskiaikaisista markkinoista, kuppaamisesta, shamanismista, pitsinnypläyksestä... Huh, no onhan siinä jo melkoinen pläjäys!


Lehti löytyy AppStoresta nimellä "Tiima - Koskettavan nostalginen" ja sen saa ladata ihan ilmaiseksi. Jos sulla on sama ongelma kuin meillä, että iPadia ei ole, niin sitten voit käydä lukemassa lehden läpi täältä Lehtiluukun sivulta. Mukavia lukuhetkiä ja kiitos vielä Marille! :)

14 kommenttia:

 1. Iiiik! Ihanaa! Ilmoittele sitten, että missä lehdessä juttu on, niin saa lukea ja ihastella :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Iiik, tokkiisa ilimottelen! Paitsi pitää ensin selata se lehti jossain piilossa pimeässä nurkassa ja tarkistaa, että kehtaako sitä mainostaa kenellekään. Minun piti nimittäin itsekin ilmineeraantua muutamaan kuvaan. Jaiks!

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Kiitos Leila! Mukavia nämä tällaiset jutut :)

   Poista
 3. Paljon, paljon onnea! Oon niin onnellinen teijjän puolesta <3

  VastaaPoista
 4. Oi ihanaa! Aivan mahtava juttu, ONNEA! Määki haluan päästä lukemaan ja kattelemaan kuvia teidän ihanasta kodista :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin määki! :) No toivottavasti päästään pian lukemaan :)

   Poista
 5. Jännää!
  Juttu meidän kodista ilmestyy ilmeisesti lokakuussa. Olenkin jo nähnyt kuvia ja omasta mielestä näytän joissain ihan hassulta. Taisi vähän jännittää...
  Mutta ilmoittelehan sitten kun juttu ilmestyy. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ai kun mukavaa! :) No niinhän se menee, että omasta mielestä näyttää kuvissa hassulta eikä oo niihin tyytyväinen. Minä en ainakaan osaa olla luontevasti kameran eessä, ja ihailen niitä jotka osaa.

   Poista
 6. Vau, teillähän on jännät paikat! :) Kivoja kuvia Tiima-lehdessä!

  VastaaPoista