perjantai 28. maaliskuuta 2014

Omat laukkusuosikkini

Sain joku aika sitten yhden ikuisuusprojektin valmiiksi, eli tein ison satsin erilaisia käsilaukkuja myyntiin. Tämä laukkumalli on ollut tykätty, ja olen tehnyt näitä ihan kiitettävästi tilaustöinä asiakkaille. Nyt laukkuja olisi taas pitkästä aikaa ihan yleisessä myynnissä, nettikaupan puolella. Ja tottakai nämä laukkuset lähtee myös kevään tuleviin tapahtumiin mukaan! :)

Laukkuja on yhteensä 26 erilaista, joten päätin valita näihin kuviin omia suosikkejani. Näistä kankaista ja väreistä tykkään ite eniten. Tai no, tykkäänhän minä ihan kaikista kahestakymmenestäkuuesta laukusta, sillä enhän mää nyt rumia kankaita menisi ostamaan! ;) Myös tästä ekasta kuvasta on rumuus kaukana, sillä sain vasta räpsittyihin kuvauksiin mukaan superkauniin Mercy Maybellen. Ja tämän ensimmäisen kuvan on ottanut valokuvaaja Sari Muhonen. Sen kuvauspäivän otoksia tulee varmasti näkymään enemmänkin blogissa, mutta nyt näihin laukkusiin:69 euron hinta sisältää jo 24% arvonlisäveron.

Kaikki nämä laukut, ja parikymmentä muuta erilaista yksilöä, löytyy verkkokaupastani, klik klik! Jokaista laukkua on saatavilla vain yksi kappale. Laukun mallin ja kaavat olen suunnitellut ja piirtänyt itse. Kangasihanuudet on kertyneet kaappiin monelta taholta, mutta suurimmaksi osin teen kangaslöytöjä ulkomaisista nettikaupoista. Löytykö sulle omaa suosikkia? :)

12 kommenttia:

 1. Voi jeskamandeera miten ihania, iiiik! :D Meille noista sais tulla vaikka kuinka monta, mutta kyllä tuo näissäkin kuvissa näkynyt turkoosi-vihreä-lila-pinkki ruusut rusettilaukku, sekä kaupasta löytynyt aivan ihana kelta/harmaa kukallinen laukku ovat ihan pakahduttavan ihania! Harmi, että olen vielä itselleni asettamassa nettishoppailukiellossa [lähti _vähän_ lapasesta ;)) ] mutta luotan siihen, että kaupastasi löytyy vielä myöhemminkin vaikkasta mitä ihanuuksia :) Nämä on ihan mahtavia kasseja, iiik!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh, kiitos! :) Nettishoppailu voi koukuttaa pahasti, joten ihan hyvä jos pystyy pistämään itsensä kuriin ;) Tuo värikäs ruusu-kangas on ihan mielettömän ihanaa ♥ Ja kyllä näitä pitäisi saada vielä myöhemminkin, ja kaikkea muuta kivaa :)

   Poista
 2. Niin kauniita ja upeat kuvatkin. :)

  VastaaPoista
 3. Ankkurilaukku vei mun sydämen! Aivan valloittavia nämä kaikki! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Ankkurilaukku on myös minun suosikki ♥

   Poista
 4. Livenä nähneenäkin voin sanoa että laukut ovat todella hienoja. Tykkään eniten ensimmäisestä "horror" laukusta :) "Mainostin" vähän tuotteitasi täällä: http://syvalta.blogspot.fi/2014/04/pienet-ostokset-messuilta.html

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon! Meillä on sitten sama suosikki :)

   Poista