perjantai 21. maaliskuuta 2014

Tunnustusta käsillätekijöille ♥

Sain aamun piristykseksi tunnustuksen Susannan Työhuoneen suunnalta, kiitos siitä! Tässä tunnustuksessa on kyse siitä, että sen saa jakaa kolmelle käsityöblogille, joita seuraa. Sen lisäksi pitää myös kertoa perustellen, miksi on halunnut antaa tunnustuksen juuri tälle blogille. Minä komppaan Susannaa, eli blogini on sisällöltään vähän kaikenlaista, mutta otan tämän tunnustuksen kovasti ilahtuen vastaan! Kyllä niitä käsitöitäkin tulee melkein joka päivä tehtyä, edes vähän, ja eniten ehkä ompelukoneella.


Minä joudun myöntämään, etten kerkeä seuraamaan ihan älyttömän monia blogeja. Mun suosikkeihin onkin valikoitunut sellaisia ihanuuksia, joista aika moni osuu joko sisustuksen, tai käsillätekemisen pariin. Keksin aika nopeasti, mille blogeille haluan jakaa tätä tunnustusta eteenpäin.

Melutalossa
Melutalon rouva vaatettaa lapsensa, itsensä ja melkein puoli kylää ihanilla ompeluksillaan, joita näkee blogissa paljon. Perheeseen on juuri syntynyt pieni neitonen, joten blogissa tullaan varmasti näkemään hirmu suloisia pienikokoisia vaateihanuuksia! ♥ Rouva loihtii myös ihan mielettömän herkullisia leipomuksia, jotka on mielestäni myös yhen sortin kädentaitoihmeitä. Muutenkin koko Melutalon perhe on erityisen lähellä sydäntäni ♥.

Ruukuntekijän polulla
Menetin sydämeni Tuiaksen keramiikka-astioille pari vuotta sitten Tampereen Käsityömessuilla. Sen jälkeen olen käynyt ihailemassa niitä muutamassa muussakin tapahtumassa ja kypsytellyt ajatusta, että mistä osasta aloittaisin oman Tuias-astiaston keräämisen. Minun mieleeni on eniten Tuiaksen valkoiset astiat, joista kuultaa tummaa läpi ♥. Ne on niin kauniita, etten osaa sitä ees tarpeeksi hehkuttaa! Myös kaikki blogin ja Tuiaksen nettisivun valokuvat on ihan täydellisen tunnelmallisia ja upeita.

Lankatarina
Tunnustus menee myös Lankatarinan Marille. Hänen käsissään syntyy ihania neule- ja virkkuutöitä, katsokaa nyt vaikka tätä mieletöntä huivia! Just tuollaisia minäkin haluaisin osata ja keretä tehdä, mutta en oo vielä uskaltanut yrittää. Pitäisköhän Mari mulle joskus oppitunnin..? :)

♥  ♥  ♥  ♥  ♥

2 kommenttia:

  1. Miten ihana blogi täältä löytyikin! Miten voi kukaan asua niin kauniissa paikassa kuin tuolla edellisessä postauksessa.
    Häikäistyin! Ihan pakko alkaa lukijaksi, kun muuten saattaa osoite hävitä :D

    VastaaPoista