lauantai 17. toukokuuta 2014

Maatuskakorttien perhe kasvoi!

Kyllä sitä voi olla innoissaan niin pienistäkin asioista, kuin postikorteista! Tilasin viime syksynä ekan erän maatuskakortteja, ihan vain kokeeksi. Ne oli pieni investointi, ja ajattelin ettei siinä mitään menetä. Jos niitä ei kukaan osta, niin sitten voin käyttää niitä omiin tarkoituksiini :) No onneksi niitä on mennyt ihan kivasti ja intouduin suunnittelemaan lisää kortteja. Tällä viikolla ne saapui, ja oli juuri sellaisia kuin toivoin ♥.


Käytin samaa kierrätyskartonkia, kuin viimeksi. Tykkään siitä tosi paljon, se on sellaista kivaa mattapintaista paperia. Ei liukasta ja kiiltävää. Nyt sain jopa juuri sellaiset värit painosta, kun halusinkin. Tässä mua auttoi Pantonen uncoated -väriviuhka, jonka minun ihana mies mulle bongas käytettynä halvalla jokin aika sitten. Siitä näkee päällystämättömien paperipainotuotteiden värisävyt, ja nyt sain mitä tilasin. Odotin epäileväisenä ja jännittyneenä, mutta kun kortit tuli painosta, sain ilokseni huomata että värit oli juuri ne mitä viuhkasta valitsin! :) Ajattelin käyttää sitä samaa kierrätyspaperia muihinkin painotuotteisiin, niin kivaa se on. Ainakin käyntikortteja täytyy jossain vaiheessa tilata lisää.Kun tilasin sen ensimmäisen postikorttierän, mulla ei käynyt edes mielessä, että sinne takapuolellekin pitäisi kenties laittaa jotain. Harmitti monta kertaa jälkeenpäin, etten ollut laittanut mitään tietoja korttiin. Siitä ei löytyny yritykseni logoa tai mitään infoa. Eihän kukaan tunnistaa pelkästä kortista, että kuka sen on tehnyt. Nyt olin viisaampi, ja suunnittelin painatuksen myös toiselle puolelle. Pistin muutamat tarvittavat tiedot, kirjoitusviivat osoitetiedoille ja loppu onkin ihan silkkaa söpöstelyä! Pallokuosia taustalle, mikäs sen hauskempaa :) Tuli itsellekin hinku saada postitella pitkästä aikaa, täytyypä huomenna laittaa mummulle korttia menemään ♥.

Ihanaa viikonloppua kaikki maatuskafanit, herkkusuut ja muuten vaan söpöstelijät!

6 kommenttia:

  1. Tykkäään! Tiiäkkö mitä?? Mulla tuli mielee sellanen idea, et teeppä tämmönen muistipeli, misä ois nuita maatuskan kuvia. Voi olla aika omituisen kuulonen idea :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! :) No ei tuo yhtään omituinen idea oo, kaikki ideat on tervetulleita :D Mutta muistipeli ei ehkä sovi mun muihin tuotteisiin, ainakaan minusta. En tiiä, missä sellaisia voisi teettää ja minkälaisilla kustannuksilla. Pidän tän kuitenkin mielessä, jos päätän laajentaa enemmänkin noiden paperituotteiden tai lastentuotteiden puolelle :)

      Poista