tiistai 23. syyskuuta 2014

Lundagårdissa

Kaksi viikkoa sitten tiistaina vietimme mieheni vapaapäivää lähtemällä pienelle päiväajelulle Pohjanmaalle. Peräkärry auton perään ja sitten aarrejahtiin! Lundagård on tuttu paikka netistä, mutta koskaan aiemmin en ole käynyt paikan päällä. Olen sieltä joskus tilannut jotain pikku nippeleitä, kuten ihanat maatuskanmuotoiset posliinivetimet. Monesti kuitenkin vierailen nettisivuilla katsomassa, olisiko sinne tullut jotain huonekaluihanuuksia. Tällä kertaa tärppäsi! Olen etsinyt tässä pitkin kesää enemmän ja vähemmän aktiivisesti oikeanlaista patakaappia keittiöömme, joka natsaisi niin ulkonäön, mittojen kuin hinnankin puolesta meille. Lundagårdista löytyi juuri sopiva.

Ostamastamme kaapista tulee kuvia jossain vaiheessa myöhemmin, mutta nyt pääsette tutustumaan tähän yhteen kivaan putiikkiin. Kuvissa vilahtaa yksi ruusuaiheinen kanavatyötaulu, joka lähti myös koristamaan kotiamme. Eikös ole melkoisen söpö aarreaitta tämä paikka!7 kommenttia:

 1. Ai että haluisinko tuonne ?! Haluisin ja monesti katellut nettisivuja !
  Näyttää ihanalle paikalle <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli kyllä käynnin arvoinen paikka, ehdottomasti! Tuossa myymälässä oli monta pientä huonetta, ja kaikki täynnä ihania tavaroita. Oikein yllätyin, että siellä oli niin paljon tilaa! Jopa vessassa oli myyntitavaraa :) Ja sitten ulkoaitassa oli kaikkia ihania huonekaluja ja muita isompia tavaroita.

   Poista
 2. Kiitos taas uudesta vierailukohde paikasta! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olepas hyvä vain! :) Näin ihanista paikoista on kiva kirjoitella.

   Poista
 3. Vau, mielettömän ihanan näköinen paikka! Tuonne on ehdottomasti joskus päästävä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kannattaa, jos vain osuu joskus matkan varrelle! :) Tuo Lundagård sijaitsee Purmossa, joka näytti maailman suloisimmalta kylältä. Mutkittelevan tien varrella ihanassa maalaismaisemassa oli paljon vanhoja puutaloja ja piharakennuksia ja vanha puukirkko. Ihan täydellinen paikka tuolle putiikille.

   Poista