perjantai 26. syyskuuta 2014

Maatuskaisia

Yhdestä asiakastyöstä se lähti, ja nyt olen saanut tehdä näitä jo useampaan kotiin; nimittäin pehmoisia maatuskanukkeja ♥. Eräs vakioasiakas laittoi viestiä ja pyyntöä, että voisinko tehdä tämän tapaisia pehmomaatuskoja. Lupasin tehdä hänelle, jos onnistun. Aloitin kaavojen piirtämisellä ja oikean muodon löytämisellä. Se, mikä näyttää kauniilta paperilla, ei välttämättä olekaan hyvän näköinen vanulla täytettynä kolmiulotteisena nukkena. Sain kuin sainkin loihdittua sellaisen maatuskan, johon olin myös itse tyytyväinen, ja niin oli asiakaskin.

Varsinaiseksi hitiksi on nyt muodostunut pehmomaatuska, jossa on vaaleanpunaista ja ruskeaa. No voiko nyt oikein hitistä puhua, jos olen tehnyt niitä vasta kolme erilaista, kolmelle eri asiakkaalle ;). Silti toivon, että seuraavan maatuskan pääsen loihtimaan jo eri väreistä, sillä kaikkein mukavinta koko hommassa on se värien ja kankaiden sommittelu ja yksityiskohtien suunnittelu. Jos mulla aika riittää, niin haluaisin tehdä näitä enemmänkin ja ottaa joulun myyntitapahtumiin mukaan.

Oma suosikkini on ruskea-keltainen suukkosuu. Löytyikö sinulle lempparia? :)11 kommenttia:

 1. Kiva, että siitä lähti hitti :-). Jouluksihan voisi tehdä joulun väreillä <3

  VastaaPoista
 2. Herranjestas miten sieviä ♥ Mie tykkään tuosta puna/vihreästä :)

  VastaaPoista
 3. Ihan järjettömän ihania! Taitava olet!

  VastaaPoista
 4. Kyllä onkin suloisia! Ihania kankaita olet niihin käyttänyt.

  VastaaPoista
 5. Kiitos kaikille ihanista kommenteistanne! <3 Kiva vaan, jos nämä vekkulit tuo iloa muillekin. Yhden olen pitänyt itselläni, se oli ihan ensimmäinen kokeiluversio ja siitä tuli meidän kotiin sopiva. Muut ovat lähteneet maailmalle :)

  VastaaPoista
 6. Aaaa kuinka ihania!! Tuo punavihreä on mun suosikki (keskellä tokavikassa kuvassa), ihan mun näköinenkin! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hihi, kiva että tunnistat siitä itsesi! :)

   Poista
 7. Moi! Onko töitäsi myynnissä missään liikkeessä Kalajokilaakson alueella, tai meinaatko käydä missään lähialueiden myyjäisissä myymässä niitä? Aivan ihania tuotteita sinulla ja olisi kiva päästä hypistelemään niitä! (Voisin myös kotiuttaa muutaman jutun :D)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka Maria!
   Tällä hetkellä ei ole missään lähikaupunkien liikkeessä tuotteitani myynnissä. Joulun lähettyville olen varannut jo muutamia isompia myyntitapahtumia, pienet paikalliset myyjäiset on vielä auki. Niiden ajankohdat selviää yleensä niin myöhään, että olen kerennyt sopia jo muita tapahtumia samoille viikonlopuille. Elättelen kuitenkin toiveita, että pääsisin johonkin joulumyyjäistapahtumaan osallistumaan täälläkin päin.

   En tiiä oletko löytänyt vielä nettikauppaani, mutta myös sitä kautta voi tilata, jos haluat jotain :)
   Poikkea kurkkaamaan osoitteeseen www.handmadebyheini.fi.

   Teen myös tilaustöitä. Voit laittaa esimerkiksi sähköpostia, jos haluat jotain tietynlaista kotiuttaa, mitä ei vaikka verkkokaupasta löydy.

   Poista
 8. Ei näitä voi hymyilemättä kattoa :) <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos sinulle Katy :) Mukava että nämä ilostuttaa muitakin!

   Poista