keskiviikko 8. lokakuuta 2014

Tunnelmavalot makkariin

Minä oon ihan hullaantunut (hyvin monen muun tavoin) kaikkiin ihaniin sisustuksellisiin valosarjoihin! Tällaiset nauhana menevät valorimpsut ei oo enää mitään pelkkiä jouluvaloja, vaan tarjolla on kaikenlaista söpöä. Lukemattomista blogeista tutut, narusta kieputetut pallovalot on ihania, ja varsinkin kun valosarjan voi kasata ihan itse omista lempiväreistään. Tämän lisäksi oon viime aikoina nähnyt mm. kärpässieni- ja pupuaiheiset tunnelmavalot. Supersöpöjä! Jonkin verran oon törmäillyt myös kivoihin teko-ohjeisiin, kuinka vois itse koristella ledvalosarjaa.

Meidän valot on tilattu Ellokselta. Miten ihmeessä minä voin vastustaa valonauhaa, jossa on pallokuosia? No en mitenkään. Meillä on ollut tällaiset punasävyiset jo pidemmän aikaa keittiössä. Löysin niistä pari kuvaa täältä. Hairahduin myöhemmin ostamaan myös sinisävytteiset, ja ne pääsi joitakin viikkoja sitten makuuhuoneen ikkunaan. Kesällä en vielä voinut ottaa valoja käyttöön, sillä makuuhuoneen ikkunan aukaisu ois käynyt liian hankalaksi.


Viikonloppu meni kädentaitomessuilla Seinäjoella, mutta en ole kerennyt ja innostunut kirjoittelemaan niistä mitään etukäteen tai edes näin jälkikäteen. Joka tapauksessa oli kiva startata loppuvuoden myyntitapahtumat, ja monta kivaa viikonloppureissua on luvassa joulua kohti mentäessä. Sitä ennen me karataan pienelle lomalle, josta on ihan varmasti luvassa paljon ihania valokuvia myöhemmin.

Täällä ainakin on melkein kaikki lehdet tippuneet jo puista, joten syksyn ihana väriloisto alkaa pikkuhiljaa kääntyä harmauteen. Siihen auttaa juurikin nämä kaikki ihanat tunnelmavalot, kynttilät ja elävä tuli uunissa. Onko joku kaivanut jo ihan oikeat jouluvalot tai kyntteliköt esiin? Ja laittakaapas kivoja vinkkejä, jos olette itse loihtineet jotain hienoja valoköynnöksiä. Tunnelmallista keskiviikkoa täältä! ♥

10 kommenttia:

 1. Kärpässienivalot olisivat niin ihanat <3 ja noista pallokuosillisista…en minäkään voisi vastustaa :)

  Ihanaa lomaa !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ainakin ne valot näytti tosi söpölle! :)
   Ne muuten löytyy täältä: http://www.kutituspuoti.fi/shop/sienet-valosarja/

   Poista
  2. hei! mun oli ihan pakko kommentoida...te ootte kuin kaksi marjaa..kävin just kurkkaamassa ihanuus korkokengissään blogin ja perään sun.....saan hirveesti hyvää mieltä ja väriterapiaa teiltä..iso.kiitos siitä !

   Poista
  3. Kiitos Kiisu ihanasta kommentista! Kyllä me taijetaan Marin kanssa vuoronperään käydä ihailemassa toistemme koteja :) On niin samanlaiset värimieltymykset ja muutenkin tykätään monista samoista jutuista. Toivottavasti Marikin näkee tämän kivan kommentin! Ihanaa jos kotimme tuo sulle hyvää mieltä. Kiitos! ♥ ♥ ♥

   Poista
 2. Vaikka tyylisi on täysin erilainen kuin minun, kiinnostuin sun blogista, sait siis uuden seuraajan. Kiva katella muidenkin vaatetusalan artesaanien tuotoksia oli tyyli mikä tahansa. Itse olen yrittäjä käsityöalalla ja kitjoitan myös blogia, käy kurkkaamassa. :) letkia.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heippahei! Ja tervetuloa seurailemaan :) Minäkin käväisin jo pikaisesti blogissasi, kivalta näyttää tulevan malliston vaatteet! Täytyypä tutustua paremmalla ajalla perusteellisemmin.

   Poista
 3. Aivan ihanalta näyttää!!! Seuraan. Ja nuo valot. <3 Blogissani on sinulle haaste. ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ja tervetuloa seurailemaan! Kävinkin blogissasi kurkkaamassa haastetta, kiitos. Täytyy pistää korvan taakse ja katsoa, jos kerkeäisin siihen jossain välissä tarttumaan :)

   Poista
 4. Johan nuo illat ikävästi pimenevät. Valo auttaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh, näinhän se on :) Päivällä kaipaan paljon valoa, tuntuu välillä ettei mikään riitä vaan pitää laittaa kaikki päälle. Kun tekee pikkutarkkoja hommia, niin hyvä valo on tärkeä. Iltaisin oon kyllä heittäytynyt ihan tunnelmoimaan kynttilöillä ja hämärillä valoilla. Ihanaa aikaa ♥

   Poista