torstai 20. marraskuuta 2014

Ihana Verona, osa 3

Mennäänpä vielä hetkeksi kesäisen lämpimään Veronaan! Minulla jäi nämä ihanat kuvat Giardino Giusti -puutarhasta odottamaan omaa postausta, ja nyt alkaa olla jo niin joulun tuntua ilmassa, ettei kukaan kohta enää halua katella kesäisiä kuvia. Oli sitten huono aika näille kuville tai ei, niin haluan näyttää tämän mielettömän ihanan paikan kaikille. En ole koskaan käynyt näin taianomaisessa puutarhassa, ja toki siellä oli myös romanttista ♥.

Tämä Giardino Giusti on pääsymaksullinen nähtävyys, mutta me maksettiin kyllä ihan mielellään ne muutamat eurot tuosta taikamaailmasta. Oli aivan ihanaa nauttia ja ihailla kaikessa rauhassa, sillä meidän lisäksi puistossa kierteli ihan vaan muutama henkilö. Tuo paikka ei ois varmastikaan ollut yhtä vaikuttava elämys pahimpaan turistiaikaan. Nyt ei tarvinnut väistellä tungoksessa ketään, ja mikä parasta; sai valokuvata rauhassa!

Ihan huippu yksityiskohta oli tuo kahdessa ensimmäisessä kuvassa näkyvä irvistävä parveke. Se on aikamoinen tyyppi. Rakastuin myös ihan hulluna isoihin puihin, joiden päällä kasvaa täydellisen vihreää sammalta, ja joiden oksat kiemurtelee ihan miten sattuu. En minä tienny, että tuommosia mielikuvituspuita on oikeesti olemassa ♥. Lisäksi vielä italialaiset rakennukset ja ikkunat... aah! Nauttikaa! :)

4 kommenttia:

 1. Taitaa olla kiirettä käsityöläisellä, kun blogissa on näin vanha juttu viimeisenä. Laitoin sulle haasteen, jos kerkiät tai haluat:
  http://susannantyohuone.blogspot.fi/2014/12/jouluinen-haaste.html

  VastaaPoista
 2. Kiitos Susanna! Osuit aivan oikeaan, kiirettähän se vain oli :)
  Kiitos kovasti haasteesta, mutta se jäi nyt tällä kertaa multa välistä kokonaan. Ens kerralla sitten! :)

  VastaaPoista
 3. Hei, onpa tuttuja maisemia Veronasta! :) Vietin kaupungissa kolme kuukautta opiskelijavaihdossa ja Giardino Giusti oli yksi mieleenpainuvimmista kohteista. Hyvää alkanutta uutta vuotta! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi miten ihana kaupunki opiskelijavaihdolle! :) Varmasti mahtava kokemus. Ja sitä oli myös tuo upea puutarha. Siinä on jonkun viherpeukalon unelmatyö työskennellä siellä puutarhurina :) Kiitos ja oikein ihanaa uutta vuotta sinullekin! :)

   Poista