torstai 6. marraskuuta 2014

Tv-tason superhelppo tuunaus

On meillä täällä muutakin tapahtunut tänä syksynä, kuin matkustelua. Mulla on tallennettuna monta luonnosta myös sisustusjutuista, jotka odottelee joko tekstiä tai kuvia ja julkaisua. Joskus on enemmän aikaa blogille, ja silloin saatan tehdä useampaa juttua valmiiksi samaan aikaan. Sitten kun on kiire, eikä kerkeä kirjoitella mitään vähään aikaan, ois siellä luonnoksissa jotain julkaisukelpoista odottamassa. No, tämä ei oo ainakaan vielä kauheen hyvin toiminut mulla, mutta katotaan nyt ajan kanssa oisko tällaisesta apua.

Täällä kotona on mm. pikakaunistettu tylsää tv-tasoa, jota pitäisi jaksaa vielä katsella. Etsiskelen netistä jotain vanhaa huonekalua tv-tasoksi, kuten talonpoikaiskirjoituspöytää. Sopivan huonekalun etsiminen on jatkunut jo piiiitkääään ja en ole edes ihan varma mitä etsin. Se oikea tulee sitten joskus kohdalle ja kolahtaa. Mulla on kuitenkin jonkinlainen visio ollut jo pitkään mielessä, kun näin kerran että vanhasta kirjoituspöydästä oli lyhennetty jalat, ja siitä oli tehty sohvapöytä. Se oli niin kiva, että näen mielessäni jotain samantyyppistä meille tv-tasoksi. Kirjoituspöytien kannet on vain aika syviä. No, nähtäväksi jää, tuleeko joskus kohdalle Se Oikea.

Nykyinen tv-taso tuunattiin kivemman näköiseksi todella helposti ja nopeasti. Siihen ei tarvittu kuin tapetinjämiä ja tapettiliimaa, nopea mittaus, leikkaus ja paikalleen liisterointi. Siksipä vähän ihmettelenkin, miten näin nopsaa hommaa piti ensin monta kuukautta vitkutella. "Millonkahan tuolle teeveetasolle tekis sen yhen jutun?" "En tiiä. Sitteku kerkiää." Joskus sitä vaan on näin saamaton! :) Ja pittäähän sitä inspiraatiota oottaa, muuten ei oo kiva tehä.

21 kommenttia:

 1. Näyttää hyvältä! Teillä on tosi herkulliset värit :).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon! Kyllä siitä tuli ihan hyvä lähempääkin katsottuna. Noin helpossa tuunausjutussa ei voi mennä kovin pahasti vikaan :)

   Poista
 2. Vitsi mikä ihana värien sekamelska! Ihailen kovin tälläisiä, mut itse en osais asua noin värikkäästi. Mökilläni vois olla tuollaista! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tai sana sekamelska hiukan väärä... Kun muutamaa väriä erisävyissä. Sopien toisiinsa hyvin yhteen!

   Poista
  2. Kiitos! Tähän tupaan tuli valittua värit oikeastaan tuosta kirsikka-tapetista :) Ihan luonnostaan on tullut valittua pinkin ja vihreän sävyjä siihen ympärille. Meillä on nyt enemmän valkoista tässä tupakeittiössä kuin ikinä missään kodissa, ja se tuntui aluksi vähän vieraalle. Nyt olen kuorruttanut sitä enemmän ja enemmän värikkäillä asioilla ja tuntuu jo täysin kodilta ♥

   Poista
 3. Mut eikös se olekin kiva tehdä vasta sitten kun se inspiraatio todella aidosti iskee? Näin välttyy väkisin vääntämiseltä ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, sitä tekemisen meininkiä ei voita mikään! :D On niin ihanaa touhuta menemään silloin kun ihan älytön inspiraatio iskee.

   Poista
 4. Oon ihan samanlainen. Vitkuttelen ja paisuttelen asioiden tekemistä tai hoitamista, ja sitten kun lopulta inspiksen tai pakon edessä tartun toimeen, oon jälkeenpäin aina yhtä hämmentynyt, siis täh, tässäkö se nyt olikin? Sulla on kyllä ihailtavan oivaltava silmä värien käytön suhteen, arvostan! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, samat sanat sinulle! :) Rakastan teijän torpan värejä!
   Joskus on ihan hyväkin, että miettii ja suunnittelee rauhassa, vaikka se ottaisikin joskus pitkän ajan. Ois kiva olla luonteeltaan enemmän sellainen, että ei niin kovasti ressaisi kaikista keskeneräisistä projekteista, vaan osais suhtautua niihin rennommin ja tehä ne sitten kun sen aika on. Voiskohan siihen oppia, kun vaan päättäis opetella ajattelemaan toisin? :)

   Poista
 5. Tulipas kiva tv-taso pikku tuunauksella! Teillä on niin ihanan inspiroiva koti. :)

  VastaaPoista
 6. Aivan ihanalta näyttää!
  Rentoa viikonloppua sulle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Micu, viikonloppu oli huippukiva! Ihanaa uutta viikkoa sinulle :)

   Poista
 7. Kiva pikatuunaus ja kyllä teillä vaan on niin kaunista!

  VastaaPoista
 8. Voi kun meilläkin olisi koti, jossa jokainen kohta on kaunis. Teillä on!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihana Susanna <3 Ei meillä kyllä ihan aikuistenoikeesti oo joka kohdassa nättiä saatika sitten kaunista. Mutta ne kolkotkin nurkat on rakkaita :) Teillä on ihanan kaunis koti, muistappa se!

   Poista