maanantai 5. tammikuuta 2015

Tuikkukylä syttyi...

...ja kerkesi sammuakin jo!

Täällä ollaan taas. Mulle tuli ihan vahingossa ja sen enempää suunnittelematta kauhean pitkä blogitauko. Olin aloitellut joulukuun ensimmäisenä päivänä juttua näistä mun rakkaista Keramiikka Iso-Pahkalan tuikkutaloista, jotka asettelin kunniapaikalle keittiön pöydälle. Kuvat jäi kuitenkin kummittelemaan ilman tekstiä ja tässä sitä nyt ollaan. Vaikka kerkesin eilen kerätä nämä talot talteen, niin ei meillä vielä ole lopetettu kynttilöiden polttamista. Kynttilönvalossa tunnelmoiden mennään vielä pitkään.


Mun on ihan pakko skipata joulu kokonaan. Ihan kauheeta, mutta niin nyt vaan pääsi käymään. Joulun odotus on mun lemppariaikaa vuodesta, mutta ei sitä voi enää jälkikäteen hehkuttaa. Mulla oli kalenteri ihan täynnä marraskuun ja joulukuun, oli myyntitapahtumia, reissua, kaikenlaisia muita menoa, asiakastöitä, joululahjojen tekoa ja myös odottamattomia juttuja, kuten sairastamista. Säästin itseäni edes vähän, kun en ottanut blogista lisäressiä.


Joulu oli kuitenkin aivan mielettömän ihana, vaikka noista kiireistä ja menoista voisi päätellä toisin. Ehkä se kertoo jotain, että keskityin täysillä olennaiseen, kun en kerennyt edes valokuvata toista jouluamme Haukkuojalla. Panostettiin yhdessäoloon perheen ja sisarusten kanssa, mikä on joulussa se paras juttu. Ja hups, kylläpäs minä sittenkin valokuvasin, nimittäin Instagramiin! Jos haluatte, niin täältä voitte käydä katsomassa, miten meillä valmistauduttiin jouluun, ja kaikenlaisia muitakin puuhasteluja.


Näistä kuvista näkee pieniä vilahduksia muutamasta kivasta jutusta, mitä meidän sisustuksessa loppuvuonna tapahtui. Puusohva sai koristemaalaukset, keittiössä tehtiin remonttia, etsin ja löysin keittiöön sopivan vanhan kaapin.. monia ihania juttuja, joista voisin nyt lähitulevaisuudessa uudella innolla kertoa enemmän. Huomaatteko miten ovelasti koitan koukuttaa teitä pysymään vielä kuulolla? Kiitos, jos ette ole minua aivan hylänneet tämän pitkän hiljaisuuden aikana! ♥ :)


Hurjan ihanaa uutta vuotta jokaiselle, toivotaan vaan kaikkia parhaita juttuja tulevaksi! ♥

6 kommenttia:

 1. Mutta sehän on vain hienoa, että töitä riittää. Maatuska-postaukseni olikin yksi suosituimpia joulukuussa. Toivottavasti joku löysi sen kautta sivuillesi. Mukavaa tätä vuotta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos vielä paljon, kyllä se postaus saattoikin tuoda jokusen asiakkaan! Toivotaan niin :)
   Oikein huippua uutta vuotta teidänkin kotiinne!

   Poista
 2. Ihana toi tuikkutalo kylä! Ja liityin instaan seuraamaan sua. Itselläni meni tuo joulu niin hujauksessa ohi, ettei kauniita yksityiskohtia edes kerennyt kuvaamaan! :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jes, tervetuloa instailemaan! :) On se kyllä mukavaa hommaa, niin helppoa. Ehkä jopa vienyt vähän intoa tästä blogimaailmastakin, kun Instagram vaatii paljon vähemmän aikaa. Mutta koitan nyt ryhdistäytyä! :)
   Voi, toivottavasti sinulla oli kuitenkin ihana joulu ja sait nautittua ja levättyä. Joulua odotetaan aina pitkään ja hartaasti, mutta joka kerta se menee liian nopeasti ohi.

   Poista